RETRO RÁDIÓ

Rúzsa Magdi így zsonglőrködik a karrier és az anyaság között

Telt házas koncertet adott Rúzsa Magdi a hétvégén, ahol az is kiderült, melyik dal a gyermekei kedvence.Megosztás
Szerző:
2023.03.01. 10:30
Rúzsa Magdi ikrek koncert

Varázslatos pillanatokból nem volt hiány a hétvégén Rúzsa Magdi koncertjén, ahová ezrek gyűltek össze, hiszen ritka alkalmak egyike, hogy az énekesnőt színpadon lehet látni, mióta hármas ikrei megszülettek

20220720 Debrecen

Campus Fesztivál 0. nap.
Rúzsa Magdi énekes koncertje.

Fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló
Ritkán lép színpadra Magdi, mióta megszülettek a babák Fotó: KISS ANNAMARIE

A színpadon is rájuk gondol

Magdiék egy csapásra lettek nagycsaládosak, miután egy évvel ezelőtt  világra jött Keve, Lujza és Zalán. Azóta az anyukának sokkal jobban oda kell figyelnie az időbeosztásra, de szerencsére eddig sikerrel megoldotta. Kevesebb koncertet ad és csak órákra marad távol a babáktól, ugyanis anyai kötelezettségeit mindennél fontosabbnak tartja. Kiderült: Magdi az Aréna-koncertjén is gyakran gondolt a lurkókra.

Mindenben szeretek maximumot teljesíteni, de ez most kicsit nehezített helyzet a gyerekekkel. Viszont olyan cuki csapatjátékosok, segítenek és most is ezt tették, hogy itt lehessek ezen a hétvégén. Persze, a színpadon is folyton azon törtem a fejem, hogy vajon milyen otthoni történésről maradok le éppen

 – mesélte a Tények Plusz stábjának nevetve az énekesnő, aki igyekszik úgy szervezni az életét, hogy a lehető legtöbbet lehessen a gyerekekkel.

Együtt altatták Magdi ikreit

Noha általában Magdi egyedül énekli az ikerbabái kedvenc altatóját az otthona melegében, most kivételt tett, és a koncerten kérte a közönségét, hogy segítsenek neki ebben.

Segítsetek énekelni ezt a dalt a babáimnak, akik majd ha egyszer látják ezt, büszkék  lesznek, hogy mennyien ringattuk őket álomba ma este!

 – hangzott a szívélyes kérés a színpadról. Horváth Charlie: Könnyű álmot hozzon a szél-t kezdték, melyet Magdi is mindig elénekel koncertjein. Megható pillanatoknak lehetett szem és fültanúja, aki jelen volt. 

Magdi „ajándékba kapja fentről” az ihletet Fotó: Máté Krisztián

Készülnek az új dalok is

Három kúszó-mászó baba mellett aligha jut dalszerzésre Magdinak ideje – gondolnánk, azonban az anyuka erre is talál megoldást. Szerinte fentről kapja az ihletet, amit ajándéknak tekint. 

Ezeket a pillanatokat és dallamokat ajándékba kapom. A minap is például, hárman üvöltöttek egyszerre, szaladgáltunk, és mindenki valahol éppen leesett, egyszer csak belém villant egy dallam... hirtelen megálltam: várjatok, mindjárt jövök!

Felszaladtam, és felénekeltem gyorsan, így született a legújabb dalunk – mesélte Magdi a Tények stábjának, aki minden este hálát ad azért, hogy ilyen szép és tartalmas életet élhet, melyben a karrier és az anyaság is egyensúlyra talált.

 

Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan üzent G.w.M Kulcsár Edinának

Nyilvánosan üzent G.w.M Kulcsár Edinának

Tóth Andi levetkőzött, nem sokat bíz a képzeletre - fotó

Tóth Andi levetkőzött, nem sokat bíz a képzeletre - fotó

„Nincs mit mondaniuk már” – Harry és Meghan visszavonul

„Nincs mit mondaniuk már” – Harry és Meghan visszavonul

Céline Dion ismerőse megtörte a csendet, így van most az énekesnő

Céline Dion ismerőse megtörte a csendet, így van most az énekesnő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás