Miből lesz a cserebogár? Összeszedtük az eddigi fotókat Rúzsa Magdi hármasikreiről!





Bár gondosan óvja a magánéletét Rúzsa Magdi, a nagy népszerűségnek örvendő énekesnő néha nem bírja ki, hogy ne büszkélkedjen el gyerkőceivel. Hármas ikrei február 1-jén lesznek egy évesek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.21.
Rúzsa Magdi cuki hármasikrek

Rúzsa Magdi élete valóra vált tündérmesének tűnik. A vajdasági lány szülésznőnek tanult, ám az élete hatalmas fordulatot vett, mikor 19 éves korában benevezett a Megasztár harmadik évadába. Gond nélkül menetelt egészen a dobogó első fokáig, s onnan nem volt visszaút: zenei karrierje beindult, megkeresések és díjak zöme zúdult rá. Magdi mégis megmaradt két lábbal a földön, szerény, visszafogott életet élt, s nem verte nagy dobra magánügyeit.

Rúzsa Magdi 2005 Megasztár TV2
2005-ben a Megasztár meghallgatásán Fotó: TV2

2017 őszén mondta ki a boldogító igent a szintén vajdaságból származó Simon Vilmosnak. Szerelmüket gyermekáldással pecsételték meg, nem is akárhogy! Bombaként robbant a hír: triplán örülhetnek, ugyanis az énekesnő hármas ikrekkel volt várandós.

A biztonság kedvéért Magdinak hónapokkal a várt szülés előtt be kellett feküdnie a kórházba, a karácsonyt is ott töltötte.

Míg végül a különleges nevű kicsik – Lujza, Keve és Zalán – majdnem egy éve, február 1-jén megszülettek. A koraszülöttségük és kis születési súlyuk miatt három hetet kellett a kórházban tölteniük.

A séta nem egyszerű három babával - illetve három babakocsival.

A sztáranyuka az idilli babaszobát is megmutatta a rajongóinak. Az ízléses elegancia mindig is jellemezte Magdit, nem csoda, hogy ilyen gyönyörű helyiséget varázsolt csemetéinek.

Jó kondi kell három lurkóhoz, akik rohamtempóval nőnek, de az énekesnő ezt az akadályt is simán veszi.

Magdi híradása szerint a kicsik féléves korukhoz közelítve már elkezdtek mocorogni, s néhány hónap múlva a kúszás majd mászás tudását is elsajátították, nem könnyítve ezzel a szülők dolgán.

A picik zeneszeretete már most megmutatkozott, a szülők gondoskodnak a jó zenei neveltetésen. Magdi sosem titkolta, hogy szívéhez különösen közel áll a rockzene, a zenekaros pólók elődjeként kicsikre Tankcsapdás body-t húz olykor.

Ha eddig nem volt elég a két keze, ezek után még nagyobb gondban lehetett Magdi: a kicsik már jóideje kanállal eszik a finomságokat.

S ha már finomságok: el is jutottunk napjainkig, amikor is a három, hamarosan egyéves csöppség lelkesen szurkol - vagy ahogy Magdi fogalmaz: zsűriz - míg ő a konyhában tevékenykedik.

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás