RETRO RÁDIÓ

"Nem volt tisztességes lépés" - a színészlegenda keményen beszélt Meghan Markle-ről





Egy igazi színészlegenda mondta el a véleményét Meghan Markle-ről.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.03.18.
Meghan Markle brit királyi család Harry herceg hírnév

Az elmúlt években szinte már minden fontosabb ember nyilatkozott Harry herceg és felesége, Meghan Markle botrányáról, ami szétszakította a brit királyi családot.

Sokan a sussexi hercegné pártját fogták – persze, főleg hollywoodi barátai – sokan pedig igenis őt okolják azért, hogy idáig fajultak a dolgok. Most egy igazi színészlegenda is megszólalt az ügyben Brian Cox személyében.

Az Utódlás és A rettenthetetlen 76 éves sztárja szerint Markle korántsem olyan ártatlan, mint ahogy azt sokan gondolják. Cox azt állítja, hogy az exhercegné nagyon is jól tudta, hogy mire vállalkozik, amikor beházasodott a királyi családba. Ez pedig ugye ellentmond annak, amit Meghan korábban mondott, miszerint semmit nem tudott Harryről és a családjáról azelőtt, hogy megismerkedett volna a herceggel.

A skót legenda egyenesen azzal vádolja Harry feleségét, hogy azzal az elhatározással házasodott be a brit királyi családba, hogy később rávegye a herceget arra, hogy szabaduljanak meg attól a rendszertől. A színész úgy véli, hogy Meghannak konkrét ambíciói voltak a hírnévvel kapcsolatban, illetve gyerekkori álma válhatott valóra azzal, hogy feleségül ment egy igazi herceghez

Sokan azt gondolják, hogy a sussexi hercegnét egyfajta ártatlanság lengi körül. Ő nem tudta, hogy mivel jár bekerülni ebbe a szigorú hagyományok szerint működő rendszerbe. Pedig Meghan tisztában volt azzal, hogy mit jelent beházasodni a királyi családba

- idézi a Daily Mail Brian Coxot. 

Az Emmy-díjas színész azt is kifejtette, hogy szerinte nem volt tisztességes lépés az, hogy Meghan elérte Harrynél, hogy hagyják ott az azt életet, amelyben a herceg felnőtt, és ami az egész világát jelentette egészen addig, amíg bele nem szeretett a színésznőbe.





 





Ezeket olvastad már?
MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Betelt a pohár a Házasság első látásra szereplőjénél, az egész ország ellene van

Betelt a pohár a Házasság első látásra szereplőjénél, az egész ország ellene van

Felbontotta jegyességét a magyar álompár

Felbontotta jegyességét a magyar álompár

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás