RETRO RÁDIÓ

Friss hírek érkeztek: így van most a súlyos alkoholfüggőséggel küzdő magyar sztárszínész





Molnár Gusztáv tavaly novemberben vonult be a komlói rehabilitációs intézetbe. Friss hírek érkeztek Molnár Gusztávról, aki hazánk egyik legnépszerűbb színésze, ám mind a mai napig nem tudott leszámolni a szenvedélybetegségével. A színész barátai tavaly novemberben döntöttek úgy, hogy nem várnak tovább, és beküldik Gusztit egy komlói elvonóra, miután egyre rémisztőbb dolgok történtek vele.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.20.
molnár gusztáv Rehabilitáció alkohol

Friss hírek érkeztek Molnár Gusztávról, aki hazánk egyik legnépszerűbb színésze, ám mind a mai napig nem tudott leszámolni a szenvedélybetegségével. A színész barátai tavaly novemberben döntöttek úgy, hogy nem várnak tovább, és beküldik Gusztit egy komlói elvonóra, miután egyre ijesztőbb dolgok történtek vele.

Molnár Gusztáv tavaly november óta van elvonón – Fotó: Life TV

Jó kezekben van

Szemtanúk beszámolója szerint például a 36 éves színész néhány hónapja kiesett egy vonat ajtaján. A furcsa történet részleteit senki sem ismeri... sőt, a Bors információi szerint maga az érintett sem emlékszik arra, hogy pontosan mi történt. A szemtanúk szerint a színész ittas állapotban volt, de ő tagad, azt mondja, hogy rosszul lett és azért történt a baleset, ami után kórházba került.

Az említett intézmény (amelynek jelmondata: én függő vagyok, mi felépülünk) egyébként rendszeresen tesz közzé a Facebookon bejegyzéseket, leggyakrabban sikertörténeteket olyan volt szenvedélybetegekről, akiknek sikerült legyőzniük a démonaikat. Emellett olyan posztokat is megosztanak, amelyeken jól látható az intézet egy-egy szobája, közösségi tere, ahol Guszti idén novemberig tölti a napjait. Ha szeretne, akár szaunázhat is, ami nagyon fontos a méregtelenítés szempontjából.

El van zárva a külvilágtól

Természetesen Molnár Guszti a kezelés ideje alatt teljesen el van zárva a külvilágtól, nem látogathatják, és a telefonját sem használhatja. Erre szigorú szabályok vannak, nagyon fontos ugyanis, hogy csak és kizárólag a felépülésére tudjon koncentrálni, hogy amikor már sikerül úrrá lennie a szenvedélybetegségén, vissza tudjon térni a társadalomba és a színpadra is visszatérhessen.

Kitálalt a jóbarát

A Bors megkereste Guszti egyik közeli barátját, L. Péterfi Csabát, aki nem mellesleg Pécsi Ildikó fogadott fia és legfőbb bizalmasa volt. Csaba elmondta, bár ő sem beszélhet a színésszel, úgy hallotta, jól van, rengeteget sportol és nagyon komolyan veszi a rehabilitációt.

Csaba úgy tudja, egye jobban van Molnár Gusztáv – Fotó: Facebook

 





 





Ezeket olvastad már?
Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Gyászol Azahriah

Gyászol Azahriah

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás