RETRO RÁDIÓ

Lékai-Kiss Ramóna élő adásban sírta el magát – Megszólalt róla a Sztárban Sztár versenyzője





Egymás utáni második héten is tarolt produkciójával Gubik Petra az ország házibulijában. A gyönyörű színésznő most Rúzsa Magdi bőrébe bújt és nemcsak a közönséget, a zsűrit is elvarázsolta, annyira hiteles volt. Lékai-Kiss Ramóna meg is könnyezte, Kökény Attila pedig kezet csókolt a művésznőnek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.14.
Gubik Petra lékai-kiss ramóna sírás sztárban sztár

Gubik Petra most nem kisebb feladatot kapott, mint Rúzsa Magdi bőrébe bújva adja elő az Aprócska blues című dalt. S bár imádja ezt a slágert, elképesztően izgult az élő adás előtt.

Lékai-Kiss Ramóna elsírta magát, Kökény Attila kezet csókolt Gubik Petrának Fotó: Végh István / Bors


Lékai-Kiss Ramóna elsírta magát

Szívét-lelkét beletette a produkcióba Gubik Petra és nemcsak külsőleg, de hangban is olyan tökéletesen hozta Rúzsa Magdit, hogy kész varázslat volt. Marics Peti az előadása közben leesett állát kereste, Lékai-Kiss Ramóna pedig megkönnyezte a produkciót.

Amikor elkezdtél énekelni, a második hangnál nem tudom mi történt, de nem érdekelt a szöveg, nem érdekelt semmi

– fogalmazta meg véleményét Ramóna. – Szerintem ezért élünk mi előadók, hogy amikor a színpadon vagyunk a nézőkből egy olyan érzést váltsunk ki, ami fantasztikus érzés. És a második hangnál elkezdtek folyni a könnyeim…

 

Gubik Petra megszólalt előadása után

A színésznő előadása után felrobbant a stúdió, érezte a feléje áradó szeretetet.

– Még a szünetben is remegtem, remegett kezem-lábam – árulta el lapunknak Gubik Petra. – Annyira benne voltam, annyira izgultam! Bárkit kapok, mindig a legjobbra törekszem, de ez a dal különösen fontos volt nekem! Így nagyon-nagyon örülök annak, hogy a Magdival is ilyen sikert arattam, és főleg azért, hogy megírta ezt a dalát anno, mert nem gondoltam volna álmomban sem, hogy én ezt majd egyszer így ilyen miliőben előadhatom. Több, mint tíz évvel ezelőtt találkoztam életemben először Rúzsa Magdival, amikor is Békéscsabán, a Jókai Színházban készítettünk egy produkciót Hobónak az akkori friss lemezéből, a Hobó Cirkusz Hungaricusból. Magdi írt egy közös dalt Hobóval, az pedig a Bolondok hajója című nóta volt, és ebben az előadásban ezt a dalt, az a megtiszteltetés ért, hogy én előadhattam, mint színész. Valamelyik előadásra eljött és megnézett bennünket, és akkor találkoztam vele életemben először. Most pedig tudom, hogy drukkolt nekem, nagyon izgultam, hogy mit fog hozzá szólni, de hál' Istennek támogatott, és azt mondta, hogy hajrá, szorít nekem. Úgyhogy én ezúton is nagyon szépen köszönöm neki a támogatást, mert éreztem, hogy szerelem van. És a nézőknek is nagyon szépen köszönöm, hogy szavaztak rám, hogy néztek bennünket és tartsanak velünk a jövőben is!

 


 





 





Ezeket olvastad már?
Itt az újabb szexbotrány: drogos orgiára hívta a hollywoodi színésznőt a királyi család egyik tagja

Itt az újabb szexbotrány: drogos orgiára hívta a hollywoodi színésznőt a királyi család egyik tagja

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás