RETRO RÁDIÓ

Kucsera Gábor a nagy döntéséről: „Beni mondta ki rá az áment!"

Kisfia engedélyét kérte egy fontos döntésben Kucsera Gábor. A sportoló fájó szívvel hagyta hátra három gyermekét az amerikai kalandtúrája kedvéért.Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.03.29.
Módosítva: 2023.03.29.
Kucsera Gábor Ázsia expressz tóth dávid

Hamarosan elrajtol az Ázsia Expressz − Felfedezzük Amerikát című TV2-es kalandreality. A hat versenyzőpáros megpróbáltatásai Mexikóban kezdődnek. Nem titok, hogy a celebek már a helyszínen vannak, a forgatás el is kezdődött.

Fotó: hot! magazin

Néhány napja, még úton oda, az amszterdami reptéren, csatlakozásra várva érte utol Kucsera Gábort a hot! magazin, akik arról faggatták, milyen érzésekkel vág bele a tengerentúli kalandba.

Ilyen helyzetekre szerintem nem lehet felkészülni. Hozzáteszem, hogy rátermettség mindenképpen szükséges. Én is kíváncsi vagyok az állóképességemre, de az bizonyos, hogy szerencsére is szükség lesz ehhez az utazáshoz" − szögezte le a sportoló, aki azt is elárulta a magazinnak, hogy kinek az engedélyét kérte ki az út előtt.

Szoros a kapcsolatom Be­ni­vel, ezért mindent megbeszélek vele − utalt kilencéves fiára. − Most is megkérdeztem, hogy elmenjek-e erre a hosszú utazásra. Gondolkodás nélkül rábólintott: »Igen, mehetsz!« Ő mondta ki rá az áment! De megígértem neki, hogy sietek haza. Erre azt felelte: »Ne siess! Tudod, mi, Kucserák nem adunk fel semmit!«

De Gábor nemcsak őt hagyja otthon fájó szívvel, hanem Tápai Szabinával közös kislányait: Millát és Bellát is. A sportoló azonban elismerte, azt nem bánja, hogy a válásuk miatti hercehurcától kissé távolabb kerül.

Nem tagadom, jó lesz kiszakadni ebből a helyzetből, amiben hetek óta vagyunk. Talán mire hazaérek, mindenki napirendre tér afelett, ami Szabinával és velem történt. Távol az otthontól így igazán a próbatételre tudok majd koncentrálni

− fogalmazott a hot! magazinnak Kucsera, aki a kalandba gyermekkori sportoló barátjával, Tóth Dáviddal vág bele. A TV2 Exatlon, és Nagy Ő című műsoraiban is szerencsét próbáló Dávidról Kucsera azt mondta a magazinnak:

Nemcsak a sport tart össze bennünket, hanem a barátság is, ő is igazi küzdő!"

Izgalmas egyéniségek a műsorban

Gáboron és Dávidon kívül még hat páros vállalkozott a nem mindennapi kalandra: Kempf Zozo és Pető Brúnó; Sipos F. Tamás és a fia, Dani; Hegyes Berci és a kedvese, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és a barátnője, Varsányi Réka; a Ro­man­tic női tagjai, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

 

 

Ezeket olvastad már?
Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás