RETRO RÁDIÓ

Harry herceg sorsa vár Györgyre? Katalin és Vilmos tiltakoznak





Vilmos herceg és Katalin hercegné mindent megpróbál, hogy ne tehesse ezt meg kisfiukkal a palota. Félő, hogy Harry herceg sorsára fog jutni.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.03.22.
Módosítva: 2023.03.22.
György herceg Katalin hercegné Meghan Markle Vilmos herceg Károly herceg

Mint arról korábban már a Bors is beszámolt, komoly viták alakulhatnak ki Károly koronázásával kapcsolatban. Harry herceg és Meghan Markle ragaszkodik ahhoz, hogy az ő gyerekeiket se hagyják ki az eseményből, és előkelő helyet követelnek maguknak, ennek azonban a palota nem örül. Most azonban kiderült, hogy Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének is problémái vannak a koronázás terveivel, feltételezések szerint ugyanis rivaldafénybe kívánják állítani fiukat, a kis György herceget – közölte a Daily Express.

György herceg
György herceg még nagyon fiatal, de máris fontos feladata lehet

Sok szakértő annak tudja be Harry herceg botrányait, hogy már egészen kicsi kora óta rivaldafénybe állították, és nem bírta feldolgozni a média kereszttüzét. Talán részben ez is az oka annak, hogy Harry és Meghan hercegné hallani sem akartak arról, hogy a saját gyermekeik a nyilvánosság előtt nőjenek fel, ugyanakkor Vilmos és Katalin is óvatos. Bár a trónörökös gyermekei gyakran feltűnnek hivatalos rendezvényeken, Katalin mindent megtesz annak érdekében, hogy gyerekei viszonylag normális gyerekkorra tegyenek szert. Éppen emiatt aggasztja őket, hogy felreppent a hír, hogy György herceg megkapja az első hivatalos feladatát.

Tom Quinn szakértő szivárogtatta ki azt az információt, miszerint a palotában arról folyik a vita, hogy adjanak-e a kisfiúnak hivatalos szerepet a koronázáson. A palota azt az álláspontot képviseli, hogy Györgynek mindenképpen feladatot kell ellátnia ezen a fontos, történelmi eseményen, a gyerek szülei azonban attól tartanak, hogy ehhez még túl fiatal, és a nagy nyilvánosság túl sok lenne a kisfiúnak.

A kérdés tehát az, hogy ki lobbizik erősebben: ha Vilmosék elérik a céljaikat, akkor György csak a háttérben tűnik majd fel, mint a testvérei. Ha azonban a palota kerekedik felül, akkor hamarosan szemtanúi lehetünk György első hivatalos fellépésének.

 





 





Ezeket olvastad már?
Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás