RETRO RÁDIÓ

Oláh Gergő megható szavakkal imádkozik a török-szír földrengés áldozataiért

Az énekes a katasztrófáról készült képeket nézve akaratlanul is arra gondol, hogy mennyire illékony az emberélet. Egy pillanat is elég, hogy szülők veszítsék el a gyermekeiket, hogy családok hulljanak szét.Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.02.11.
oláh gergő katasztrófa földrengés

Az énekest – mint talán mindenkit a világban – megrendítette a katasztrófa sújtotta településeken készült fotók üzenete. Az egyik pillanatról a másikra elmúló életek, a széthulló családok, a fájdalom és a rettegés arra emlékeztette, hogy milyen törékeny az életünk. Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyeli a mentőcsapatok – köztük a Magyar hősök – munkáját, akik az idővel versenyt futva próbálnak minél több életet megmenteni a Törökországot és Szíriát sújtó iszonyatos földrengések után. A katasztrófáról lapunk is rendszeresen beszámolt, február hatodikán különösen erős, a Richter-skála szerint 7,8-as magnitúdójú rengés rázta meg Törökországot és Szíriát. A pusztítás mértéke még most, lassan egy héttel a katasztrófa után is felbecsülhetetlen, komplett városok semmisültek meg. 

Fotó: Ahmet Akpolat

A legfrissebb (sokkoló) adatok szerint még mindig közel 200 ezer (!) ember lehet a romok alatt, akiknek a túlélési esélye minden perccel kevesebb, lassan egy hete vannak a maradványok alatt víz és élelem nélkül, sokan súlyos sérülésekkel. 

A híreket olvasva mindannyiunk lelkében fájdalmas gondolatok ébrednek. Így van ezzel Oláh Gergő énekes is, aki nem bírta magában tartani, így egy szívszorító posztban írta ki magából az érzéseit - írja a Bors.

Az énekes kiírta magából a fájdalmát Fotó: Oláh Gergő Hivatalos Oldala/Facebook

Pray for turkey! Magyar csapat ment meg egy másfél éves gyermeket Törökországban. Fel sem tudjuk igazán fogni, hogy mit élhetnek át a katasztrófa helyszínén levő emberek, Apák , Anyák, Gyerekek… Szeresd a gyermekeidet, tölts velük értékes időt… szeresd a férjed, feleséged… Szeresd a testvéreidet, Szeresd a szüleidet… Mondd el nekik, mutasd ki nekik… MOST!!!!! AMEDDIG LEHET, AMEDDIG TUDOD, AMEDDIG VAN RÁ LEHETŐSÉGED…!!!

 

 

Ezeket olvastad már?
Meg kell zabálni: Így várta Young G. Béci és Norina kislánya a Mikulást

Meg kell zabálni: Így várta Young G. Béci és Norina kislánya a Mikulást

Öngyilkos lett a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze

Öngyilkos lett a magyarok egyik kedvenc sorozatának színésze

"Földre szállt angyal" - Kulcsár Edina pici lányának külsején hüledezik mindenki - fotó

"Földre szállt angyal" - Kulcsár Edina pici lányának külsején hüledezik mindenki - fotó

Szoros küzdelem árán, de megvannak a Párharc győztesei

Szoros küzdelem árán, de megvannak a Párharc győztesei

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás