Meglepő titkot árult el a kamerák előtt Pécsi Ildikó fia





Őszinte interjút adott Szűcs Csaba.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.02.25.
pécsi ildikó vallomás szűcs csaba

A 2020-ban elhunyt Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba, egyáltalán nem tartozik azok közé, akik szívesen szerepelnek a médiában, és gyakran adnak interjút a családról, a magánéletükről. A teniszedzőként tevékenykedő férfi most viszont kivételt tett! 

Fotó: Bors

Egészen pontosan L. Péterfi Csaba Zavarhatok? című műsorában vendégeskedett, ahol egy órán át beszélt édesanyjáról és édesapjáról, arról, hogy milyen volt egy híres sztárpár gyerekeként felnőni, de természetesen a szomorúbb témákat is említette: őszintén válaszolt a válását és a családi viszályt érintő kérdésekre.

Tette már csak azért is, mert a kérdezőhöz, L. Péterfi Csabához is különleges kapcsolat fűzi. Utóbbi volt Pécsi Ildikó legfőbb bizalmasa és egyben fogadott fia, aki a halála után könyvet írt a legendás szépségű színésznő igazán kalandos életéről.

Szűcs Csaba a beszélgetés során egy igencsak pikáns családi titokról is lerántotta a leplet. Nevezetesen arról, hogy első házasságát, ami Pártos Csillával köttetett, nem is annyira ő forszírozta, sokkal inkább Pécsi Ildikó!

– Ez egy nagyon nehéz kérdés. Azt kell mondanom neked erről a házasságról és az azt megelőző időszakról, hogy a Pécsi Ildikó-féle pressziót azt éreztem, azt nem lehet nem érezni. Ennek ellenére gyáva dolog lenne azt mondani, hogy ezt megtette velem az én édesanyám. Én úgy emlékszem, hogy nagyon győzködni nem kellett. Az biztos, hogy ennyire ő soha nem állt bele semmilyen ilyen jellegű kérdésbe. Úgy gondolom, ha ez száz százalékban ellenemre lett volna ez a dolog, akkor ellenálltam volna, bármennyire is voltam jó gyerek. Ebben én is benne voltam, a döntést is én hoztam meg, az viszont igaz, hogy soha ennyire komoly nyomást nem éreztem a szülői részről. Mégsem lennék korrekt, ha azt mondanám, hogy ez egy rám erőltetett dolog volt. Én is benne voltam, és lett utána közel húsz év házasság fogalmazott Csaba, aki nagyon szeretett volna megfelelni a szüleinek annak idején.

Az már viszont szomorú, hogy ez a házasság fájdalmas és viharos válással végződött, ami aztán családi viszályba és jogi csatározásba csapott át, amire tulajdonképpen ráment Pécsi Ildikó egészsége.

 





 





Ezeket olvastad már?
Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás