Marics Peti vitákra számít Tóth Andival





A ValMar népszerű énekese arra számít, hogy bizony lesznek szerelmével összezördüléseik a Sztárban Sztár zsűrizése közben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.04.

Február 19-én rajtol a TV2 Sztárban Sztár kilencedik évada, melynek idei, öt tagú zsűrijében helyet kapott Tóth Andi és Marics Peti is. A ValMar népszerű énekese kézen fogva érkezett párjával a műsor sajtótájékoztatójára, akivel már hónapok óta boldog kapcsolatban élnek. Marics Peti a Ripostnak elmesélte, szerinte mi volt a belépője a műsorba.

Fotó: Szabolcs László

Régebbi vágyam volt, onnantól, hogy el kezdett érdekelni ez az egész zeneipar, hogy egyszer zsűrizzek egy ilyen műsorban

– kezdte Marics Peti. – A tévé előtt mindenki csak okoskodik a kanapéról, de az már menő, ha a te véleményedre kíváncsiak, ha a véleményednek van súlya. Az Ázsia Expresszben volt egy olyan feladat, hogy nekünk Milánnal zsűriznünk kellett, a többi csapat énekes előadását. Én ott vicceskedtem, hogy na majd meglátjátok, ez lesz a belépőm a Sztárban Sztárba. És tényleg ez lett, nagyon úgy néz ki, vagy legalábbis én felfogom annak! – hangsúlyozta.

 

"Más szemmel nézzük a műsort"

Petit arról is kérdeztük: más súlya van-e annak, hogy párjával, Tóth Andival együtt vállalták a zsűrizést.

Őszintén szólva azzal tisztában vagyunk, hogy más szemmel nézzük a műsort, mert számára a zene egy elképesztően komoly helyet foglal el a szívében

– fejtette ki Peti. – Ő azt nagyon a szívére veszi, hogy valaki komolyan vegye a műsort. Mert ő is ugyanígy tette! Én ezt meg tudom érteni az ő részéről, ez látszott az összes produkcióján, munkáin, hogy neki nagyon szívügye a zene. Nyilván nincs másképpen nálam sem, csak engem el tud vinni a szórakozás heve. Én úgy gondolom, nem fogok ott komolykodni, ha életem egyik legjobbját röhögtem, akkor nem fogom azt mondani, hogy amúgy nagyon rossz volt… Hanem azt mondom, ez megér egy 8-ast. Biztos, hogy lesz vita, amikor nem értünk egyet, mert szerintem tényleg kicsit más szemmel nézünk erre az egészre. De szerintem ettől is szép ez az egész, a zsűrizés, hogy attól függetlenül, hogy mindenki ért ahhoz, amiben megpróbál építő kritikát megfogalmazni a szereplőknek, ettől függetlenül a zsűriben is másak vagyunk, mindenki fel tudja hozni a saját szempontjait.
 

Gyermekkori barátját zsűrizi

11 éves koruktól barátok zenésztársával, Valkusz Milánnal, aki versenyzőként szerepel a műsorban.

– Erre figyelni fogok, hogy ne legyen igazságtalan a zsűrizésem és ne érezzék azt az emberek, hogy őt csak azért húzom fel folyamatosan, mert a társam. Ettől függetlenül, hogy ez tényleg egy 11 éves korunk óta tartó nagyon erős barátság. Úgyhogy nem is fogom a saját imidzsünket rontani, azért nekünk együtt van az imidzsünk. De ha valami nem sikerül majd neki, azt is el fogom mondani, hogy szerintem miben lehetne majd javítani.





 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás