Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Néhány héten belül már másodjára törik fel Judy közösségi oldalait. A Groovehouse énekesője informatikusok varázslatában bízik.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.08.
judy közösségi oldal terrorista

Nem indul felhőtlenül Judy éve. Január közepén gyermeke kínzó hasfájásra panaszkodott: mivel a kislányt kemény fából faragták, az énekesnő rögtön tudta, hogy nagy a baj, ha ennyire szenved szegény. Kiderült: vakbélgyulladása van, azonnal műteni kellett.

Maját nagy fájdalmak gyötörték, azonnal műteni kellett. Fotó: Szabolcs László

S ha ez nem lett volna elég: Judy közösségi oldalait feltörték! 

A Ripost most felkereste a Groovehouse énekesnőjét, hogy megtudakolja, sikerült-e visszanyernie az irányítást a fiókok felett. Judy elárulta: egy időre igen, ám azóta újból megtörtént a baj.

Sajnos megint  feltörték! Nem tudom, miért és mire kellenek valakinek az oldalaim. Fogalmam sincs, hogy ki vagy mi áll emögött! Benne van a pakliban, hogy ez egy vírus vagy robot. És ha ember is az elkövető, vajon egy magyar rosszakaróm, vagy külföldi személy, akinek a követői adatbázisomra van szüksége?!” – mondta Judy a lapnak, majd sokkoló részletekkel folytatta:

Vietnámi IP-címhez kötötték a bejelentkezést, és hozzá egy e-mail-címet, amit sehogyan sem tudok törölni. És hiába próbálok bármit változtatni, vagy bármilyen biztonsági kódot kérni, minden erre a bizonyos e-mail-címre érkezik, így teljesen meg vagyok lőve! Ráadásul valamiféle terrorista tartalmat osztottak meg a nevemben, emiatt letiltotta a rendszer a Facebookhoz csatolt Instagramomat is.”

Judy nem szeretné cserben hagyni a rajongóit.

Bár a Groovehouse hivatalos Instagram-oldala még az irányításuk alatt áll, Judy mindenképp szeretné visszaszerezni a saját és a zenekar másik fiókját. 

Nem magához a Facebookhoz ragaszkodom, hanem a rajongói bázishoz, akik már 25 éve követik a Groovehouse munkásságát. Nagyon fájó, hogy nem tudjuk őket informálni” – fogalmazott a csinos anyuka.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás