Harry túl messzire ment: szerinte Vilmos hazudott az eljegyzéséről





Tovább folytatja családja támadását Harry herceg, ezúttal Vilmosék egyik legromantikusabb történetét nevezte légből kapott hazugságnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.11.
brit királyi család

Harry herceg memoárja, a Tartalék megjelenését követően azonnal a sikerlisták élére ugrott, annak ellenére, hogy nem egy állításról kiderült már, az író elferdítette a tényeket. A botránybombákat ígérő kötetben Harry a bátyját sem kíméli, elmesélése szerint teljesen máshogyan történt Katalin eljegyzése, mint ahogy azt a világ tudta – írja a Mirror.

Fotó: ANDREW MILLIGAN / AFP

Abszolút szemét” – állítja a romantikus történetről Harry a könyvében, aki szerint csak annyi igaz az eljegyzés meséjéből, hogy Vilmos Diana jegygyűrűjével kérte meg Katalin kezét – a kék zafírt azóta is gyakran látni a walesi hercegné ujján. A 2010 novemberében történt lánykérést követően a lapok arról számoltak be, hogy a nagy kérdés feltétele előtt Vilmos sokat beszélgetett a terveiről az öccsével, nagyon meghitt pillanatokat éltek át együtt, és ekkor kérte el az idősebb herceg Harry-től édesanyjuk gyűrűjét, ami eredetileg Harry öröksége volt.

Harry szerint azonban mindéből egy szó sem igaz, olyannyira nem ismerte bátyja terveit, hogy ő is csak a lapokból értesült az eljegyzésről. Ezt különösen azért fájlalta, mert nem sokkal előtte Vilmossal Lesothóba utaztak, ahol a bátyjának bőven lett volna ideje beavatni őt romantikus terveibe, de ezekről még csak említést sem tett.

Az újságokban rózsaszín történetek jelentek meg azokról a pillanatokról, mikor felismertem, hogy Willy-t és Katalint egymásnak teremtette az ég, és hogy annyira meghatott a szerelmük, hogy úgy döntöttem, a bátyámnak ajándékozom édesanyánk legendás zafírgyűrűjét. Ez a történet azonban csak kitaláció, abszolút szemét, semmi nem így történt. Sosem adtam adtam Willy-nek a gyűrűt, mert az valójában sosem volt az enyém, mindig az övé volt, mert már Anyu halála után elkérte. Én pedig boldogan lemondtam róla

– írta le a történet saját verziójában Harry.

A Buckingham-palota egyelőre nem kommentálta az Amerikai Egyesült Államokban élő herceg állítását.





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás