Bódi Csabi kitálalt: Ilyen a kapcsolata Nótár Maryvel





Évekig nem beszélt egymással Bódi Csabi és Nótár Mary, barátságuk azonban túlélte az elmúlt 13 évet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.22.
Módosítva: 2023.02.22.
Bódi Csabi barátság nótár mary

Egy félreértés miatt hosszú évekig nem beszélt egymással Bódi Csabi és Nótár Mary, azonban mára már különleges barátság fűzi őket össze. Az egykori duettpartnerek számtalan közös slágert jegyeztek a 2000-es évek elején, ám a sikereik ellenére hirtelen eltávolodtak egymástól. Bár a miértekről nem beszéltek részletesen, annyit elárultak korábban, hogy más elképzelésük volt a jövőről. Útjaik aztán mégis keresztezték egymást…

Fotó: Facebook
Bódi Csabi őszinte barátságot ápol Nótár Maryvel

Mary nekem és a családomnak is nagyon jó barátja. Sőt, talán mondhatom azt is, hogy ő már a család része, hiszen több mint 20 éve ismerjük egymást. Volt egy időszak, mikor egy kicsit eltávolodtunk, más utakon jártunk, de ez már a múlt. Büszkén mondhatom, hogy őszinte barátság van köztünk!

– kezdte Csabi a Ripostnak, aki azt is kiemelte: Maryvel mindenben segítik és támogatják egymást, legyen szó a karrierről vagy csak egy-egy baráti jótanácsról. Éppen ezért nem meglepő, hogy az énekesnőnek bérelt helye volt Bódiék családi összejövetelén is.

Bátyjával is elásta a csatabárdot

Csabi kapcsolata nemcsak Maryvel, de testvérével is rendeződött, ezt pedig egy óriási bulival ünnepelték meg. A családi összejövetelre azonban nem csak a testvérek békülése adott okot, három unoka születésnapját is február 14-én ünnepelték.

…A családunkban hárman is Valentin-napon születtek, '98-ban Gustávo, 2009-ben a fiam, Rómeó, 2019-ben pedig a hercegnőm, Lilien. Idén szerettem volna méltóképp megünnepelni a születésnapjukat, ezért szerveztem egy nagy bulit, ahová Nótár Mary és Emilio is elfogadta a meghívásomat. (…) Emellett a bátyámmal is szerettem volna megünnepelni, hogy el tudtuk ásni végre a csatabárdot, ez a rendezvény pedig remek alkalom volt erre” – mondta korábban az énekes, aki azt is elárulta, hogy egy apró félreértés vezetett a családi viszályig, amit aztán egy nagy beszélgetést követően tudtak rendezni.

Felnőtt emberek vagyunk, nem szabad, hogy egy félreértés éket verjen közénk. A bátyámmal megbeszéltük a dolgainkat, nyilván nem vagyunk egyformák, előfordul, hogy nem is értünk egyet valamiben, de ezeket mindig szép szóval kell rendezni.

 





 





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás