Végleg vége? Minden eltűnt Opitz Barbiról és szerelméről





Sokan már sejteni vélték, hogy a feltételezett elrablásos ügy után Barbi pontot tett kapcsolatának végére.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.11.
Opitz Barbi szakítás

A rajongók még mindig válaszokat várnak Opitz Barbitól, hogy mi is történt valójában december 23-án, mikor állítólag barátja, Albert elrabolta. A fiatal énekesnő mélyen hallgat a dologról, hiába kereste lapunk többször őt, és a menedzserét is, nem értük el egyiküket sem. Azt is csak találgatni lehet, hogy az incidens után még együtt van-e egyáltalán a szerelmes pár...

Fotó: Szabolcs László
Opitz Barbi kapcsolata feltehetően véget ért Alberttel

A pletykák szerint szakítottak

A botrányt követő pár napban Barbi oldaláról csendben eltűntek a közös fotók és videók. Az énekesnő közösségi profilján egyetlen jel sem mutat már arra, hogy egykoron szerelmesek voltak Alberttel, s bár a fiú sokáig kitartott, végül most, hetekkel később ő is törölte a közös emlékeket. Ez akár jelentheti azt is, hogy végleg búcsút intettek egymásnak, azonban fontos megjegyezni, nem ez volt az első alkalom, hogy eltűntek volna a képeik. 

A botrány kirobbanása előtt alig egy hónappal szintén letöröltek mindent. Akkor Barbi menedzsere cáfolta, hogy szakításról lenne szó, sőt kiemelte, hogy csupán stílus váltást akar eszközölni az énekesnő.

Úgy tűnik, ezúttal többről lehet szó...

Tavaly, december 23-án egy aggódó posztot tett közzé Opitz Barbi édesanyja, miszerint lányát elrabolta barátja, Albert. A fiatal énekesnő nem válaszolt a telefonhívásokra, és a tartózkodási helyéről sem volt információja a családnak. Ezért értesítették a rendőrséget, akik nem sokkal később rátaláltak épségben Barbira.  Ha lehet hinni a leírtaknak, a 19 éves fiú elrabolta a lányát és súlyosan megfenyegette. A Ripostnak egy közeli barát kifakadt, elmondása szerint Barbi párja többször bántalmazta a lányt, zsarolta, de ő végül mindig megbocsájtott neki. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás