Ügyvédet fogadott, hadjáratot indít rosszakarói ellen Jolly





Jolly ügyvédeket fogadott és a rendőrségen is megtette a feljelentést, amiért egy álhírgyártó oldal hazugságokat állított édesapjáról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.26.
Jolly rendőrség feljelentés

Egy bizonyos álhírgyártó portál óriási gyűlöletcunamit zúdított Jollyra és családjára, ugyanis hasábjaikon azt állították: a zenész édesapja felé sem néz, hagyja, hogy nyomorban éljen. Nos, ezt első kézből cáfolta meg Jolly, és egyben figyelmeztette rosszakaróit is, hiszen ügyvédet fogadott és a rendőrségen is megtette a feljelentést. 

Fotó: Végh István
 

„Nem ez az első eset, hogy egy ilyen oldal hazugságokat terjeszt rólam és a családomról! Most édesapámmal akartak maguknak kattintásokat generálni, felhánytorgattak egy többéves sztorit, amit még ki is színeztek... Tény, hogy volt olyan időszak, mikor apukámmal nem volt felhőtlen a viszonyom, sajnos részéről az alkohol éket vert közénk, de megoldódott, és szorosabb lett a kapcsolatunk, mint valaha. Nekem a családomnál nincs fontosabb, ezért amíg a szívem dobog, segíteni fogom őket! Ezért is felháborító számomra, hogy valaki ilyen hangnemben ír a szeretteimről...” – mondta a Borsnak Jolly, aki ügyvédet fogadott és feljelentést is tett a rendőrségen, hogy megfékezze az álhírgyártókat. 

 

„Nagyon kemény harcra készülhet mindenki”

Eljutottam arra a pontra, hogy azt kell mondjam, nincs tovább... Megelégeltem ezeket a rosszindulatú cikkeket, kommenteket, és a végére fogok járni, hogy kinek van ebben benne a keze. Nagyon kemény harcra készülhet mindenki, aki hazugságokat ír rólunk! Az ügyvédem utánanézett mindennek, tudjuk, hogy az állítólagos hírportál nincs bejelentve a magyar médiahatóságnál, azaz kamu az egész... Azt is mondta nekem az ügyvéd úr, hogy ezek az oldalak külföldi IP-címről üzemelnek, viszont azt sikerült kiderítenünk, hogy a szóban forgó portál egy tatabányai céghez van bejelentve.  Én lementettem a cikket, a rosszindulatú kommenteket, és természetesen azokat az oldalakat is, akik tovább terjesztik ezt a hazugságot, illetve megtettem a feljelentést

– fakadt ki a népszerű zenész, aki azt is elárulta, mire számíthat a bűnös, ha utolérik. 

 

Börtönbe is kerülhet a bűnös

„Itt többek között hitelrontás, üzletrontás, rágalmazás és becsületsértés történt. Pénzbírságra szinte biztosan, de akár még börtönbüntetésre is számíthatnak a hazugságok gyártói... Én a végletekig el fogok menni, a pénz nem akadály” – tette hozzá Jolly. 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás