RETRO RÁDIÓ

„Mindig ott voltam mellette” – Jolly kitálalt az édesapjáról





Ismét Jolly nevével akar nyerészkedni egy kamuoldal, ám most a zenész családját is belekeverték a dologba. Az énekesnek elege lett: rendőrséghez fordult.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.25.
Jolly család hazugság

Újabb álhírgyártó portál pécézte ki magának Jollyt, ezúttal azonban túl messzire mentek: a családját is górcső alá vették, ami miatt ismét magyarázkodni kényszerült a zenész. 

Azt állították, hogy Jolly ismét hátat fordított a családjának, ám ezt a hírt elsőkézből cáfolta meg a közösségi oldalán. Bár nem tagadja, hogy volt problémás időszak az édesapja életében, azóta már rendeződtek a dolgaik és a családi béke is helyreállt. 

Jolly kibékült édesapjával, helyreállt a családi béke Fotó: Mészáros Diána

A bíróság elé viszi az ügyet

Jollynál betelt a pohár, végérvényesen megelégelte, hogy visszaélnek a nevével. Legújabban már a családját is belekeverték az álhírekbe, ezért az ügyvédjétől kért segítséget. 

Nagyon kemény harcra készüljön mindenki, aki hazugságokat ír rólunk! Megelégeltem ezt az egészet, a végsőkig el fogok menni az ügyvédemmel, kerüljön ez bármibe is. Még egyszer nem hagyom, hogy engem és a családtagjaimat, a jó hírnevemet besarazza, ezért ha kell a tűzbe megyek. Hamarosan a bíróságra megyünk, büntetőügyben fogunk találkozni. Le vannak mentve a kommentek és a megjelent kamuhírek is 

– fakadt ki a Facebook-oldalán Jolly. 

 

Alkoholproblémákkal küzdött

Nem titok, hogy Sanyi bácsi életében is voltak nehéz időszakok, mikor az alkoholhoz nyúlt. Szerencsére ez már csak a múlt, Jolly édesapja a családot választotta, és végleg letette a poharat. 

„Nagyon sok embernek az életében vannak mélypontok, sajnos neki is voltak. Ezt így hozta az élet, de mindig ott voltam mellette, amikor szüksége volt segítségre. Apukámnak volt olyan időszaka, mikor alkoholhoz nyúlt,  abban az időben számtalanszor láttam őt ittas állapotban, és erre nem voltam kíváncsi. Mondtam is neki, hogy vagy a családot választja, vagy az alkoholt, döntse el, neki mi a fontosabb. Mi ezt megbeszéltük, azóta pedig töretlen a kapcsolatunk.”

 

Szüleinek új lakást vásárolt

Jolly a lehetőségeihez mérten igyekszik támogatni a családját, legutóbb beszállt a lakásvásárlásba is, hogy szüleinek minél szebb otthont varázsolhasson. 

Olyan anyagi hátterem van, hogy apukámnak, anyukámnak és egyik családtagomnak sem lesz soha gondja. Ameddig a szívem dobog, és ameddig lehetőségem van, addig erőmön felül fogok segíteni rajtuk. Kikérem magamnak a családom nevében, hogy bárki is rólam, vagy a szüleimről ilyen hangnemben írjon. Apukámról még annyit, hogy köszöni szépen, nagyon jól van, eszik, iszik, csodaszép házban lakik. Nyilván nem egy 200 négyzetméteres ingatlanban élnek anyukámmal, de ők itt érzik magukat jól. Nem rég költöztek ide, hála isten, tudtam nekik segíteni ebben is, hogy meg tudják vásárolni és be tudják rendezni

 – tette hozzá Jolly. 

 





 





Ezeket olvastad már?
„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás