Szörnyű hír jött: gyászol a királyi család





Szomorú hírt kapott a királyi család. III. Károly, Vilmos és Harry herceg szíve is gyászba borult.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.01.22.

Váratlan tragédia rázta meg a brit királyi családot. A külföldi sajtóhírek szerint, Sooty becenévre hallgató Kuldip Singh Dhillon hetvenkét éves korában hunyt el.

King Charles III Leads The Royal Family To the Christmas Church Service
III. Károly és Kamilla Fotó: KGC-178

Az indiai származású pólózót büszkeséggel töltötte el, hogy barátai között tudhatta III. Károly királyt, Vilmos és Harry herceget. A walesi herceg előítéletmentes ember, és a két fia mindig is a legnagyobb tisztelettel viseltetett iránta. A barátok által zseniálisnak és elbűvölőnek jellemzett Dhillon úr, több mint 30 éve ismerte Károlyt.

„Nem igazán tudjuk elhinni. Jó volt egészsége, és nem tudtunk semmilyen betegségéről. Ez egy igazi sokk” – búcsúzott tőle 100 hektáros gloucestershire-i farmjának vezetője, Simon Cox.

Úgy tudni, hogy Dhillon úr és Dhillon asszony Indiába utazott egy családi esküvőre, amikor hirtelen meghalt. Fia, Satnam – aki hivatásos pólójátékos és sikeres üzletember – utánuk repült, hogy gyászoló édesanyjával lehessen.

„Nagyon szomorúak vagyunk, nagyon fog hiányozni. Hatalmas személyiség volt itt, és mindannyian nagyon szerettük. Mindannyiunkat nagyon megvisel. Mindössze 72 éves volt, és jó egészségnek örvendett, így ez mindannyiunkat nagyon megrázott itt a pólóklubban. Az elkövetkező napokban biztosan teszünk valamit az emlékének tiszteletére” – nyilatkozta Mark Hayden-Kellard, a Cirencester Polo Club vezérigazgatója.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás