Kiderült: Nyomoz a rendőrség Opitz Barbi barátja után

Nagy bajban lehet Opitz Barbi barátja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.19.
Opitz Barbi garázdaság nyomozás eltűnés

Egy hónappal ezelőtt aggasztó hírt tett közzé közösségi oldalán Opitz Barbi édesanyja: a lányát elrabolták. A család azonnal be is jelentette az eltűnést a rendőrségen, emellett feljelenést tettek Barbi 19 éves barátja ellen, ugyanis őt gyanúsították a történtekkel. Barbi végül előkerült, Albertet pedig a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon előállították.

20200817 Budapest Sztárban Sztár sajtótájékoztató fotó: Szabolcs László (SZL)Ripost képen: Opitz Barbi
Máig kérdés, mi is történt pontosan azon a decemberi napon  Fotó: Szabolcs László

Az ügy körül azóta is sok a rejtély, sokan csak találgatnak, mi is történhetett azon a bizonyos napon. Egy ismerős elárulta: többször is figyelmeztették Barbit, hogy vigyázzon szíve választottjával. Az énekenő azóta is hallgat. Azt is csak találgatni lehet, hogy az incidens után még együtt van-e egyáltalán a szerelmespár... Beszédes azonban, hogy a közös képeket már hiába keresnénk a volt X-Faktor-győztes közösségi oldalain.

Noha a Ripost hiába próbálta többször elérni az énekesnőt vagy a menedzserét, ők nem reagáltak a megkeresésekre, azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság a következő tájékoztatást adta a lapnak:

Tájékoztatjuk, hogy a nyomozás folyamatban van, egy férfit hallgattunk ki gyanúsítottként garázdaság vétség gyanúja miatt.

Albert tagad mindent

A férfi azt állítja: szó sem volt köztük semmilyen vitáról, erőszakos cselekedetről meg pláne. Barbi családja azonban azt hangsúlyozza, Albert többször is erőszakosan lépett fel vele szemben. Az énekesnő nővére is arról számolt be közösségi oldalán, hogy tudomása szerint nem először emelt kezet a fiú a testvérére. Eltűnése napján még az ablakot és az ajtót is rátörte a rémült lányra. Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor Albert nagy bajban lehet...

„Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz*rjukat” – reagált a botrányt követően a fiú.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás