Őszintén vallott érzéseiről Judy: Megküzdöttem azért, hogy itt legyek





Családállításon dolgozik önmagán Judy: az énekesnő hatalmas belső változáson ment át az elmúlt egy évben. Őszintén beszélt a Borsnak arról, hogy ez hogyan hatott az emberi kapcsolataira, s hosszú idő után megtörte a csendet a házassága megromlásáról szóló pletykákról is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.15.
őszinte beismerés

Önfejlesztéssel telt az elmúlt egy év Judynak. A Groovehouse énekesnője sok mindennel próbálkozott: pszichológusnál, kineziológusnál, coachnál is járt, a meditációval is megismerkedett, az igazi áttörő eredményt azonban a családállítás hozta el számára.

– Most is éppen onnan jövök. Mindig nyitott voltam alternatív módokra, ugyanakkor kicsit félelmetes is volt. Ismert emberként nem olyan könnyű megnyílni – kezdte.

„Mi is ugyanolyan emberek vagyunk”

– Sokan azt hiszik, ufók vagyunk, nincsenek érzéseink, nem kakilunk – nevette el magát az énekesnő. – Ez nem igaz, mi is ugyanolyan emberek vagyunk. A családállítást Megyeri Csilla és Kárpáti Rebeka ajánlotta nekem. Azóta is Ámon Angélához járok, és nagyon sokat köszönhetek neki. Elképesztő, hogy ez a terápia milyen blokkokat tud feloldani, és hogy mennyire vissza tudunk menni a múltba, hiszen onnan gyökeredzik minden, már az is meghatározó, mit kapunk születésünkkor – fejtegette Judy.

Kislánya a szeme fénye az énekesnőnek Fotó: Szabolcs László

„Megküzdöttem azért, hogy itt legyek”

Judy édesanyja 17 éves volt, amikor teherbe esett vele.

– Valljuk be, ennyi idősen nem biztos, hogy várt engem, nem voltam egy tervezett gyermek. Megfordult édesanyám és nagymamám fejében, hogy talán nincs itt az ideje még. Ennek is köszönhető, hogy ilyen erős jellem lettem, én már akkor is nagyon élni akartam, megküzdöttem azért, hogy itt legyek.

Az énekesnő a foglalkozásokon ébredt rá, mennyi mindent öröklünk, örökítünk át generációról generációra.

– Nagyon hasonlítok anyukámra jellemben is. Akár csak ő, az emberi kapcsolataimban nem feltétlenül állok ki magamért, s ha egy domináns személy kerül mellém, könnyen elnyomott tudok lenni. Ezenkívül mindenkit meg akartam menteni, legyen az barát vagy egy rajongó. Voltak, akik sajnos vissza is éltek ezzel. Amióta családállításra járok, egyre erősebb vagyok, meg kellett tanulnom kiállni magamért. Ezután is jószívű vagyok, és szeretnék segíteni, de már nem hagyom, hogy alárendelt legyek. Az elmúlt évben sok barátom morzsolódott le a változásom miatt, olyan is, akivel húsz-harminc éve ismertük egymást.

Judy óriási változáson ment át az elmúlt időszakban Fotó: Vadnai Szabolcs

„Amíg látjuk értelmét, addig küzdünk”

Judy a házasságáról is kendőzetlen őszinteséggel beszélt a Borsnak. Hetek óta találgatják, mi történhetett, közösségi oldalán ugyanis rendre jelentek meg elengedésről, továbblépésről szóló bejegyzések, legfrissebb képein pedig már a karikagyűrűjét sem látni az ujján. Eddig nem reagált a pletykákra, a Borssal azonban kivételt tett.

– Nem mondom, hogy nincs probléma. Együtt élek a férjemmel, együtt neveljük a gyermekünket. De küzdelemben vagyunk mindketten. 14 év után ha valaki azt mondja, hogy nincs probléma, az hazudik. Mi most középúton vagyunk, egyelőre nem látjuk a végét, még bárhogy alakulhat. De amíg van mibe kapaszkodni, amíg látjuk értelmét, addig küzdünk. Óriási szerelem volt a miénk, most is szeretjük egymást annyira, hogy megtegyünk minden tőlünk telhetőt. 

A kislányunk érdekeit is szem előtt tartjuk. Úgy akarjuk elengedni egymás kezét, már ha el fogjuk, hogy senki ne sérüljön. Ha így lesz, azt is el fogom mondani, hiszen nincs abban semmi szégyellnivaló, ha az ember elfárad. Azt azonban fontosnak tartom leszögezni, hogy ennek semmi köze a 12 év korkülönbségnek. Mindketten vagyunk olyan bölcsek, hogy igyekezzünk a legjobb megoldást találni. A családállításnak köszönhetően sokat fejlődtem, erősebbnek érzem magam bármilyen döntést meghozni – mondta a Borsnak.





 





Ezeket olvastad már?
Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás