Los Angelesben díjazták a TV2 sztárját





Los Angelesben díjazták a Magyar Golgota című filmet, ahonnan a színésznő hazavihette a legjobb női főszereplőnek járó díjat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.27.
Békefi Viki friss legjobb színésznő Los Angeles

Békefi Vikinek igazán jól alakult a karácsonya, az ünnep előtt kérte meg szerelme a kezét, majd a film fővárosából, Los Angelesből is kapott egy elismerést. Már 200 díjat is bezsebelhetett a Magyar Golgota című film itthon és külföldön is. Viki szerint ez hatalmas dolog, hiszen már Ausztráliában, Delhiben és Új-Zélandon is elismerték Pozsgai Zsolt filmjét. A fiatal színésznőnek ez volt az első filmszerepe, amit rögtön díjra is válthatott. Az ünnepség pont karácsonykor volt, így Viki nem is figyelte, hogy érkezett volna levél a díjazásról.

Nyilván karácsonykor nem figyeltem a telefonomat, hogy milyen értesítések jöttek. Egyszer csak az egyik barátom hívott fel, hogy gratulál és közben a rendező is feltette a Facebookra, amiben többek között engem is megjelölt – mesélte büszkén Viki, aki eddig főként a színházban és szinkronszerepekben volt hallható és látható, de szívesen venne részt filmekben és sorozatokban is a későbbiekben. 

Nagyon szívesen szerepelnék filmekben vagy sorozatokban is, igaz, eddig főleg a színházban és a szinkronban dolgoztam, ahol szintén egyre többet vagyok, szóval a filmes világ is közelebb került hozzám. De ezzel a rengeteg elismeréssel még több visszajelzést kaptam, így örülnék, ha jövőre többször vehetnék részt hasonló jó produkciókban

 – mondta örömmel a hangjában.

Viki azt is hozzátette, hogy az idei karácsonya most ezzel a meglepetéssel egy kicsit még különlegesebb lett.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás