Kovács Kati: Nem kell megfogadnunk semmit, csak nyitott szívvel várni





A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő lázasan készül a szilveszter éjszakájára. A lakás már csillog, az ételek készülnek, fogadalom azonban nem hangzik majd el….



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.31.
kovács kati szilveszter

December harmincadikán sem egy szépségszalonban ejtőzött, hogy felkészüljön a szilveszteri bulira, hanem otthon serénykedett - írja a Bors Kovács Katiról, akit telefonon kérdeztek arról, tesz e év végi fogadalmat.

Kovács Kati 58 évvel ezelőtt, 1965-ben a második Ki mit tud? győzteseként lett országosan ismert Fotó: Nagy Zoltán

Nem fogadok meg semmit az újévre, mert úgysem tartom be! Amit viszont nem határozok el, csak úgy belevágok, azt rendre véghez is viszem. Ilyen vagyok én, ez a természetem.

-mondta a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő, hozzátéve: "Hiába minden sokszor elhatároztam már, hogy a következő évben majd fogyok vagy többet sportolok vagy bármit teszek – rendre elbuktam. Egy ideje úgy gondolkodom, hogy nem kell megfogadnunk semmit, csak nyitott szívvel várni kell, hogy mit hoz a jövő, és tudni kell annak örülni. Én mindenesetre így teszek és még nem csalódtam. Boldog újévet kívánok az olvasóknak!" – üzente csilingelő hangon, majd bontotta a vonalat.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás