Gundel Takács Gábor: Örülök, hogy az emberek még szeretnek játszani, tanulni





Szerencsére még szükség van manapság Magyarországon a tudás alapú vetélkedőkre. Ez derül ki a nézettségi adatokból, amelyek alapján szeptember 18-án újraindult a Géniusz az ATV műsorán.



Megosztás
Szerző: E.J.
Létrehozva: 2022.11.18.
gundel takács gábor

A műsort Gundel Takács Gábor vezeti, aki a Metropolnak beszélt a műsorról.

– Az előző évad után nagyon jó visszajelzéseket kaptam a környezetemből és a nézőktől is, ezért örültem, amikor megtudtam, hogy idén folytatódik a Géniusz. Tavaly még csak reméltük, hogy a mai televíziós piacon is megállja a helyét egy ilyen típusú műsor, ahol nincs hatalmas, villogó színpad és felesleges körítés. Abszolút pozitív volt a műsor fogadtatása és kiderült, hogy igenis szükség van még tudás alapú műsorokra, ahol a nézők a tévéképernyők előtt összemérhetik a tudásukat a versenyzőkkel, vagy éppen otthon egymással – fogalmazott a Metropolnak Gundel Takács Gábor.

Van igény a tanulásra

A Géniusznál nem a grandiózus látványvilágon, a külsőségeken van a hangsúly, hanem a tartalmon, hiszen a mai televíziós kínálatban már alig-alig akadnak vetélkedők.

– Az emberek szeretnek tanulni, játszani, összehasonlítani a tudásukat másokkal. Nemcsak mint műsorvezető, de mint magyar állampolgár is örülök annak, hogy sokan vannak, akiket vonz a Géniusz. A hétköznapi életben, utcán, boltban sokszor odajöttek hozzám és megosztották a pozitív tapasztalataikat. A legtöbben pont azt szeretik ebben a műsorban, hogy egyszerű, könnyen megérthető a játékszabály, éppen ezért idén sem változtattunk a formátumon.

Idén is búvárkodott

A műsor indulása előtt Gundel Takács Gábornak sikerült kipihennie magát a nyáron.

– Szeretem a munkámat, de néha szükségem van a pihenésre, hogy mindazt, amit kiadtam magamból, fizikailag és mentálisan is visszatöltsem. Erre volt alkalmam a nyáron, a családommal nyaraltam. Idén is hódoltam az újkeletű szenvedélyemnek, a búvárkodásnak. Néhány éve vált ez a hobbimmá – árulta el a műsorvezető, aki korábban búvárvizsgát is tett.

Fotó: ATV

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás