Izzik köztük a levegő! Ezt ígérte Árpa Attila Gabriela Spanicnak

Néhány napja alkalma nyílt rá a Borsnak, hogy személyesen készítsenek interjút a mára Magyarországra szinte hazajáró Gabriela Spanickal. A latin díva nyitottsága már jól ismert, így nyugodtan lehet kérdezni őt a szerelemről és a férfiakról, hiszen örömmel mesél magánéletéről is.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.23. 09:00
szerelmi vallomás

Adta magát a kérdés, hogy mit szól Gabriela Spanic ahhoz, hogy Árpa Attila éppen a Nagy Ő-ként keresi nálunk az igazit, hiszen jól ismerik egymást a sármos színésszel, miután Gaby a Dancing with the Stars második évadában zsűritagként értékelte őt Stana Alexandra oldalán. Nos, a venezuelai származású világsztár nem fogta vissza magát - írja a Bors.

„Magasan van a léc...”

„Hogyne emlékeznék Attilára! Ő tényleg minden értelemben maga a Hun! Egyébként is minden tiszteletem és rajongásom a magyar férfiaké. Nálatok minden férfi szokatlanul jóképű, nagyon vonzó. Attila kifejezetten a zsánerem, hiszen szép magas, széles a háta, szép formás a válla és az izomzata. És megvan benne az egyik legvonzóbb tulajdonság, vagyis humoros, ami számomra fontos, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni. Emellett táncolni is tud, ami egy újabb jó pont nálam. Szóval összegezném: Árpa Attila egy tökéletes pasi!” – kezdte a Borsnak Gabriela Spanic, aki arra a kérdésre is gondolkodás nélkül felelt, hogy szívesen lenne-e a következő Nagy Ő, ha erre lehetősége nyílna.

„Természetesen nagy örömmel fogadnék egy felkérést a magyarországi Nagy Ő-be! Ki tudja, talán meg is találnám. Persze azt tudni kell, hogy magasan van a léc” – kacsintott a világsztár.

Gabriela Spanic lehet a következő Nagy ŐFotó: Bors

„Izgalmas volt eljátszani a gondolattal”

Árpa Attiláról persze minden jel szerint lecsúszott, hiszen a színész jó úton halad, hogy megtalálja majd a szerelmet a TV2 műsorában. Ennek ellenére felkerestük Attilát, hogy tolmácsoljuk neki Gabriela Spanic gondolatait.

„Érdekes történet ez, különösen azért, mert amikor nyilvánosságra került, hogy idén én leszek a Nagy Ő, azt hiszem, egy rádióműsorban poénként felvetődött, hogy milyen izgalmas fordulat lenne, ha Gabriela Spanic is bekerülne a 19 hölgy közé. Persze meglepődtem a felvetésen, de bevallom, izgalmas volt eljátszani a gondolattal. Szerintem egyébként kicsit igazságtalan húzás lett volna” – nevetett Árpa, aki egyébként egész jól beszél spanyolul, így nyelvi akadálya sem lett volna a műsoron belüli ismerkedésnek.

Árpa Attila nagyon bejön Gabriela Spanicnak Fotó: Tv2

„Megpörgetem Gabyt a táncparketten”

„Nyilván jobban örültem volna, ha mondjuk Gaby érkezik hozzám a villába, mintha Facundo Aranát küldték volna be” – poénkodott ismét a színész, majd tett egy ígéretet arra az esetre, ha a Dancing with the Stars döntője után összefutna a világsztárral a stábbulin.

„Egyet megígérhetek! Ha lesz olyan szerencsém, hogy találkozunk Spanic kisasszonnyal a döntő utáni partin, megpörgetem a táncparketten” – fogalmazott sokat sejtetően Árpa Attila.

Ezeket olvastad már?
Dráma a stúdióban! Hiába nyújtott remek produkciót, a Sztárban Sztár leszek! újabb kiesője - Videó!

Dráma a stúdióban! Hiába nyújtott remek produkciót, a Sztárban Sztár leszek! újabb kiesője - Videó!

Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik