Pataki Attila megtörten nyilatkozott barátja, az Edda tagjának haláláról

A zenekar a mai napon veszítette el egy közeli barátját, aki minden turnéjukon és koncertjükön részt vett az elmúlt 28 évben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.21.
gyász

Szomorú hírről számolt be lapunk péntek délelőtt, az Edda Művek zenekara elveszített egy barátot és egyben kollégát. A turnébuszuk sofőrje, Kiss Zoltán „Hagyma” már az örök autópályákon vezet. A zenekar frontembere Pataki Attila szomorúan nyilatkozott a gyászával kapcsolatban a Bors napilapnak. Kiderült, Hagyma egy biciklis baleset során hunyta le örökre szemeit.

„Végtelen a szomorúság, ami a szívünkben van. Egy igazi útitársat, egy hűséges barátot, egy megbízható, fantasztikus embert vesztettünk el tragikus gyorsasággal. Soha nem volt semmi baja, nem betegeskedett, csak mosolygott, ő volt a viccmester, elképesztően sokszor nevettetett meg bennünket, 2-3 ezer viccet fújt kívülről. Huszonnyolc éve szállította a zenekart, már most hiányzik. Hétmillió kilométeren volt túl, és soha nem volt balesete” – árulta el összetörten Attila a lap számára. Azóta pedig az Edda Művek a Facebook-oldalukon szép emlékeket oszt meg Hagymáról és a csapat közös élményeiről.

Pataki Attila még fel sem ocsúdott a gyászból /Fotó: Metropol/Markovics Gábor

Az énekes további részleteket is elárult barátja haláláról:

„Még most sem térek magamhoz. Hivatalos rendőrségi tájékoztatást nem kaptunk, de úgy tudjuk, épp biciklivel tartott hazafelé, majd lekanyarodott az útról, és talán rosszul lett, vagy egy murván elcsúszott, nem tudni, de olyan komoly sérülése érte a fejét, ami a tragikus halálához vezetett” – árulta el a megrázó részleteket az Edda frontembere. Ráadásul egy nagyon aranyos emlékük is megmarad Hagymáról, ugyanis a turnébuszuk ajtaján a férfi karikatúrája örökre ott lesz.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás