Dráma a Sztárban sztár leszek! próbáján Mentő vitte el az énekesnőt

Ijedtség és rémület árasztotta el a minap a Sztárban sztár leszek! stúdió­ját. Kálóczi Rékát próba közben érte súlyos baleset. A fiatal lányt hord­ágyon, mentőautóval kellett kórházba szállítani. Már egy műtéten is túl van…

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.10.06. 19:15
aggodalom

Kálóczi Rékát múlt héten Alicia Keysként láthatták a nézők a Sztárban sztár leszek! harmadik évadának középdöntőjében. Produkciójával olyannyira meggyőzte a mestereket, hogy helyet kapott az élő show székei között. Pápai Joci bizalmat szavazott a lánynak, hiszi, hogy esélyes a legsokoldalúbb előadók címre, ezért úgy döntött, beválasztja a csapatába. A hirtelen baleset azonban most mindent felülírhat – írja a Bors.

Fotó: Bors

Mindenki rémálma

A 12, élő show-ba kerülő énekes gőzerővel készül az adásra, folyamatosan gyakorolnak, hogy vasárnap a legszínvonalasabb műsorral induljon a verseny. Kálóczi Réka nagy kihívás elé nézett volna, hiszen a megállíthatatlan Kossuth-díjas színésznőt, Oszvald Marikát kellett volna színpadra vinnie. A próba közben azonban megtörtént, ami minden versenyző rémálma: súlyos baleset érte. Kedden, táncpróba közben olyan szerencsétlenül esett, hogy eltörött a lába.

Elviselhetetlen volt a fájdalma

A Bors beszámolója szerint Réka az egyik mozdulatsor végén szerencsétlenül ért földet: a talpa helyett a térdére esett. A stáb egyből a segítségére sietett, mindenki megrémült a történtek láttán. Hatalmas, elviselhetetlen fájdalmai voltak, így lehetett sejteni, hogy nagy a baj. A baleset akkor tűnt igazán komolynak, amikor Réka már egyáltalán nem bírt lábra állni. Nem sokkal később már egy hordágyon vitték ki a stúdióból, a mentőautó pedig kórházba szállította a fiatal énekesnőt.

Fotó: Bors

Az egész stáb aggódik érte

Kálóczi Réka még mindig kórházban van, és olyannyira komolyak a sérülései, hogy azóta megműtötték. Azt, hogy az állapota lehetővé teszi-e, hogy vasárnap este színpadra lépjen, egyelőre még nem tudni. Az egész stáb, a versenytársak és a mestere is nagyon aggódnak azért, hogy mielőbb felépüljön és részese lehessen a versenynek. Főleg azért, mert Réka régi vágya, hogy hosszú távon foglalkozhasson az énekléssel, éppen ezért jelentkezett a Sztárban sztár leszek!-be, hogy bizonyítsa, helye van a zenei világban. Réka kitartó, maximalista természetének köszönhetően remélhetőleg a felépülése is olyan gyors ütemben fog menni, mint amilyen pozitív a személyisége.

Ezeket olvastad már?
Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Kiderült II. Erzsébet titka: így reagált először Diana halálára

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Ezt üzente a súlyos betegeknek a három operáción átesett Bangó Margit

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Falatnyi bikiniben domborít a magyar szépségkirálynő, nincs mit takargatnia

Káprázatos menyasszony! Titokzatos esküvőjéről posztolt képeket Dukai Regina

Káprázatos menyasszony! Titokzatos esküvőjéről posztolt képeket Dukai Regina

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik