Súlyos lehet Erzsébet királynő állapota, összes gyermeke és Meghanék is a helyszínre tartanak





Nagyon aggasztó hírek látnak napvilágot II. Erzsébet királynő állapotáról. Az, hogy összes gyermeke és rokonai nagy része is a helyszínre siet, még vészjóslóbbá teszi a pletykákat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.08.
aggasztó

Mint arról korábban beszámoltunk, orvosi felügyelet alatt áll II. Erzsébet királynő, miután orvosai „aggasztónak” találták egészségi állapotát – közölte csütörtökön a Buckingham-palota. A 96 esztendős brit uralkodó londoni hivatalának szóvivője a rövid tájékoztatásban közölte azt is, hogy értesítették a királynő közvetlen hozzátartozóit a fejleményről.

A BBC udvari tudósítója szerint olyan pletykák keringenek, hogy a királynő rákos. Nicholas Witchell, a BBC udvari tudósítója arról beszélt, hogy a királynő egészségügyi állapotával kapcsolatban felmerült pletykaszinten a rák is, ám ezt egyelőre senki nem erősítette meg – írja a Guardian.

Harry és Meghan is elindult a királynőhöz

Harry herceg és Meghan Markle is Skóciába utaznak. A sussexi herceg és felesége, akik éppen tervezett látogatásuk közepén vannak az Egyesült Királyságban, Skóciába utaznak – közölte a pár szóvivője.

A brit monarchiát kutató történész szerint közeleg a vég

„Közeleg a vég” – állítja a Anna Whitelock, a londoni City Egyetem monarchiakutató történésze, aki úgy véli, hogy a Buckingham-palota közleménye azt sugallja, hogy igen súlyos a helyzet. Whitelock a BBC-nek arról is beszélt, hogy II. Erzsébet elszántságát dicséri, hogy mindezek ellenére személyesen búcsúztatta el Boris Johnson miniszterelnököt, és nevezte ki utódát, Liz Trusst – számol be írja a Guardian.

A királynő összes gyermeke Balmoralba indult

Károly herceg, illetve Anna hercegnő mellett a yorki hercegként ismert András herceg és Eduárd herceg, Wessex grófja, valamint felesége, Zsófia hercegnő is Skóciába utaztak. Ez azt jelenti, hogy a királynő valamennyi gyermeke Balmoralba tart, vagy már meg is érkezett.

A tény, hogy a Buckingham-palota közzétette a csütörtöki hivatalos nyilatkozatot, önmagában rendkívüli jelentőségű, mivel az udvar a legindokoltabb eseteken kívül szinte soha nem közöl részleteket a királyi család magas rangú tagjainak egészségi állapotáról.

A BBC megszakította adásmenetét

Délután a BBC One bejelentette, hogy 18 óráig minden szokásos műsorát felfüggeszti a királynő állapotáról szóló hírek miatt – írja a Blikk.

Élő közvetítés a Balmoral kastély kapui elől:





Ezeket olvastad már?
Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás