RETRO RÁDIÓ

Gáspár Laci teljesen bekattant: részleteket árult el a balatonfüredi szórakozóhely a balhéról

A balatonfüredi bár reagált Gáspár Laci szombaton történt minősíthetetlen viselkedésére. A Borsnak a szórakozóhely szóvivője elárulta: amit az énekes Balázséknál mesélt az esetről, eléggé hiányos, így ők is elmondják a saját verziójukat a helyszínen történtekről.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.02.
botrányos

Hétfőn látott napvilágot a Reddit nevű közösségi oldalon egy videó, ami lavinát indított el a média és Gáspár Laci életében. A képsorokból az látszott, hogy Laci magából kikelve üvöltözik egy balatonfüredi szórakozóhely személyzetével, miközben azt ordítja, hogy „Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz. Most mondjad, ba**meg!” De, mint kiderült, ez csak a jéghegy csúcsa – írja a Bors.

Fotó: Bors

A szórakozóhely válasza

A lap utolérte a bárt, akik Lacitól meglehetősen eltérően gondolnak vissza arra az estére.

Szórakozóhelyünk, mint mindig, szombaton is 4-kor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni, eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni – kezdte a Borsnak a bár szóvivője, és innentől vált érdekessé a dolog. – Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést. A pultosfiú még háromszor szólt, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán mi a dolga és mit is képzel magáról… A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta; „én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem” – tette hozzá a szórakozóhely munkatársa, majd elmondta, hogy is került sor Laci származásának firtatására.

Senki sem tökéletes

– A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább. Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő az énekes származását firtatta volna, ott egy „leszbikus k*rva” kipattant a szájából… Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett. Semmiféle tettlegességre nem került sor, és nem azért, mert előkapta a telefonját.

Be se tudta kapcsolni, tiszta vicc volt, igazából már ő is érezte, hogy túlfeszítette a húrt és szerintem megijedt, gondolta ez majd megvédi. Aki hozzánk jár, tudja jól: sok éve nyitva vagyunk, soha egy verekedés nem volt a helyen, sőt ehhez hasonló sem… – nyilatkozta a lapnak a bár szóvivője, és ez azért érdekes, mert Laci az ominózus rádiós interjúban teljesen mást mondott.

Laci teljesen máshogy emlékszik a történtekre

„Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt... nem tudom pontosan, mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultossrác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy »takarodjatok innen most már«... nagyon durván” – nyilatkozta Balázsék reggeli műsorában Gáspár Laci, amiből az derül ki, hogy teljesen máshogy emlékszik a két oldal a szombaton történtekre. De kinek van igaza? Egy biztos, az egyetlen nyilvános bizonyíték az a már sokszor említett videó, amiben az X-Faktor mentora torkaszakadtából üvöltözik a felszolgálókkal.

Vajon maradhat így az X-Faktor mentora?

Nyár közepén történt az incidens, amikor az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárja, Karnics Krisztina egy videón magából teljesen kikelve, ököllel fenyegeti és visítva szidja a rendőröket. Az eset hatalmas port kavart, mivel az említett színésznőt a rendőrség előállította. Ezt a viselkedést a produkció sem hagyta szó nélkül, így a szappanopera teljes mértékben elhatárolódott Krisztina megnyilatkozásától.

Molnár Gusztáv színész a napokban számolt be arról, hogy másodszor is kirúgták az RTL Klubtól, miután nyilvánosan is beismerte alkoholfüggőségét.

Járai Mátét egy egyszerű információ kifecsegéséért hetekre levették a képernyőről. Pedig ő még csak nem is erőszakoskodott. A kérdés egyedül az, hogyha egy erőszakos szóváltás miatt az RTL – amely csatorna hihetetlenül kiáll az elfogadás mellett – megválik egyik sorozatszínészétől, vagy egy rossz mondat miatt egy műsorvezetőt felfüggesztenek, akkor miként reagál majd arra, hogy a vezető műsoruk, az X-Faktor mentora egy szórakozóhely személyzetét a „leszbikus k*rva” jelzővel illeti. Neki meg lehet bocsátani? Ő kivétel?

Ezeket olvastad már?
Összetört Járai Máté: édesapját gyászolja a magyar színész

Összetört Járai Máté: édesapját gyászolja a magyar színész

Kaviár, rák, kígyóhús – Horváth Éva kisfiainak kedvenc ételei

Kaviár, rák, kígyóhús – Horváth Éva kisfiainak kedvenc ételei

„Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

„Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

Két rosszullét között tette fel a nagy kérdést: megszólalt eljegyzéséről Harsányi Levente

Két rosszullét között tette fel a nagy kérdést: megszólalt eljegyzéséről Harsányi Levente

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás