Jolly kegyetlenül odaszúrt Zoltán Erikának, aki így reagált

Óriási felháborodást okozott Tarcsi Zoltán, azaz Jolly legutóbbi posztja, melyben Zoltán Erika vált a célpontjává. Az énekes egy videót osztott meg közösségi oldalán, s bár szó szerint nem írta le, gyakorlatilag leküldte a színpadról a Szerelemre születtem, a Túl szexi lány, és még sok más sláger előadóját, a kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekesnőt.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.22.
beszólás

Hatalmas botrányba torkollott Jolly őszinte véleményezése Zoltán Erikáról. A mulatós sztár az énekesnő egy egri hotelben készült élő koncertfelvételét posztolta a Facebook-oldalára, melyről degradáló véleményét is megfogalmazta. Szerinte annyira rosszul sikerült a fellépés, hogy gyakorlatilag ideje lenne már az énekes-táncos-producernek visszavonulót fújnia a színpadtól.

Sorai egy igazi lavinát indítottak el a közösségi oldalon

A kommentelők nagy része szerint már csak tiszteletből is illett volna Jollynak magában tartania véleményét, ugyanis Zoltán Erika betöltötte a hatvanadik életévét, arról nem is beszélve, hogy csaknem négy évtizede indult el a zenei pályán, több mint húsz albummal a háta mögött letett valamit az asztalra. De Jollynál ez mit sem számít, kegyetlenül odaszúrt véleményével Zoltán Erikának.

Valóságos kommentcunami indult el az interneten

Sokan Zoltán Erika védelmére keltek, tiszteletlen megjegyzéséért a legtöbben Jollyt vették górcső alá. A mulatós saját posztja miatt szorult magyarázkodásra. Követői azonban tovább ostromolták véleményükkel, és az indulatok továbbra sem csitulnak.

Természetesen a lap megkereste az énekesnőt, aki csak szűkszavúan, de annál lényegre törőbben reagált az ő munkásságát, életútját és nem utolsósorban tehetségét megkérdőjelező és kritizáló Jolly által elindított botrányra.

Hogy mit mondott az énekesnő, az a Bors keddi lapszámában olvasható.

Top hírekHírlevél-feliratkozás