RETRO RÁDIÓ

Bódi Csabi: Különleges szimbiózisban élünk a fiammal





Legidősebb gyermekével mérettette meg magát a TV2 sikerműsorában Bódi Csabi. A népszerű énekesnek van oka a büszkeségre, a 21 éves Csabika ugyanis szorgalmas és alázatos férfivé cseperedett.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.08.02.
Bódi Csabi

Négyéves korától éveken át egyedül nevelte a fiát Bódi Csabi. Az énekes később újra megházasodott, felesége, Gina a sajátjaként szereti Csabikát, apa és fia között pedig azóta is mindennél szorosabb a kapocs. A 21 éves Csabika már elhagyta a szülői házat: idén februárban megnősült, de alig telik el úgy nap, hogy ne beszélne az édesapjával.

Mindig együtt

– A mi családunk nagyon összetartó, és ez nem csak egy üres klisé. Édesapámmal, a fiammal és a család többi tagjával is olyan a viszonyom, hogy félszavakból, vagy akár egy-egy pillantásból is megértjük egymást. Csabikával nagyon hasonló a gondolatmenetünk, ami talán azért is alakult így, mert négyéves korától belecsöppentünk egy olyan élethelyzetbe, hogy csak egymásra számíthattunk, egyedül neveltem őt. Kialakult köztünk egy lelki kapocs, aminek köszönhetően a Pénzt vagy éveket! stúdiójában sem vallottunk kudarcot – árult el részleteket a Metropolnak a legújabb közös kalandjukról Bódi Csabi.

Élvezték a műsort

Apa és fia ugyanis a TV2 sikerműsorában, a Pénzt vagy éveket!-ben mérettette meg magát.

– Jól éreztük magunkat, különösen, hogy ez volt az első olyan televíziós vetélkedő, amiben ketten voltunk. Nem nagyon gyakoroltunk a műsor előtt, de azért az igaz, hogy otthon, a tévé előtt sokkal könnyebb tippelgetni, mint éles helyzetben, egy stúdióban – fogalmazott mosolyogva a háromgyermekes édesapa.

Fotó: TV2

Csabi a saját jogán érvényesül

Bár híres édesapjával és a nagyszüleivel a háta mögött minden az ölébe hullhatna, de az ifjabbik Bódi Csabika úgy döntött, a saját jogán szeretne érvényesülni az életben. Pedig a zenei karrier garantált lehetne, a művészvilág tárt karokkal várná a 21 éves fiút, aki azonban maga akarja kitaposni az utat. Apukája emiatt különösen büszke rá, főleg, mert Csabi nemcsak tanul, de mellette keményen dolgozik is. A Dikh Rádióban műsort vezet minden nap délután egy órától hat óráig, ráadásul egyedül szerkeszti, vágja és irányítja a műsort.

– A hallgatók és a kollégái is nagyon szeretik a fiamat, ami külön öröm számomra. Csabika beszédtanárhoz is jár, és a munka mellett a tanulást sem hanyagolja el. Építészmérnöknek készül, ő lesz az első diplomás a családunkban! – büszkélkedik Csabi, aki szerint a fia példamutató lehet a többi roma fiatal számára is, akik a továbbtanulásban gondolkodnak. – Csabika nagyon céltudatos, jól egyensúlyban tudja tartani a munkát és a tanulást, ami a feletteseinek is köszönhető, mert figyelembe veszik, hogy tanul. Nemrégiben tett felsőfokú angol nyelvvizsgát, hamarosan kezdi a technikumot, később pedig az egyetemet.

Fotó: Instagram

A család az első

A három Bódi-generáció közel lakik egymáshoz, így alig telik el úgy nap, hogy ne beszélnének vagy találkoznának egymással. – Természetesen mindannyian tiszteletben tartjuk egymás privát szféráját, de az ajtóink mindig nyitva állnak egymás előtt. A szüleim és a gyermekeim számára a nap huszonnégy órájában bármikor elérhető vagyok, mi nagyon szeretünk ilyen összetartásban élni – zárta a beszélgetést a népszerű énekes.

 





Ezeket olvastad már?
„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás