„Egyedül fogok meghalni” – Fodor Zsóka fájdalmas dolgokról beszélt

A színésznő drámai őszinteséggel vallott a halálról, saját temetéséről, de életszeretete is szóba került.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.28.
az élet értelme

Fodor Zsóka úgy érzi, egyáltalán nem elégedetlen az életével, hiszen sohasem kellett szerepért vagy szerződésért kopogtatni, és mégiscsak ő lett „A Fodor Zsóka”. Amiatt azonban boldogtalan, hogy nem szült és nem talált olyan embert, akivel megöregedhet – derül ki a Story magazinnak adott interjújából.

Sajnálom, hogy nincs gyerekem, mert nagyon szeretem a gyerekeket, és ők is nagyon szeretnek engem, valahogy értek is hozzájuk. Amiért nem vagyok boldog, hogy egyedül fogok meghalni. Egyet tudok, hogy a temetésemen nagy tömeg lesz, az biztos, mert sikk lesz kimenni Magdi anyus utolsó útjára. Azt hiszem, fogom látni, és nagyon jót fogok röhögni rajta” – nyilatkozta a színésznő a lapnak.

Az, hogy ennyire meghökkentő dolgokról ilyen nyíltan mesél, nem azt jelenti, hogy Fodor Zsókának elege lenne az életből, épp ellenkezőleg. Hozzátette, hogy egyáltalán nem vesztette el életszeretetét, még 10-15 évig élni szeretne, édesanyja is 100 évig élt. Ám azt is tudja, hogyha ellátásra szorulna, nem lenne, aki ne a bankszámláján lévő pénz miatt segítene neki.

„Lehetnék persze a gyerekemé vagy a férjemé, de úgy alakult, hogy én nem vagyok senkié” – mondta.

A művésznő őszintén vallott arról is, hogy bizony nem érzi mindig őszintének a sok szeretetet, amit az évek alatt kapott, és jelenleg is kap. Van benne egy szeretetéhség, amiért rengeteg szeretetet pazarolt olyanokra, akik nem viszonozzák.

Arra buzdítok mindenkit, gondolkodjon el, vajon mindig őszintén mondja a környezetében élőknek azt, hogy szereti? Mert esetemben nem mindig érzem őszintének” – jegyezte meg Zsóka.

Top hírekHírlevél-feliratkozás