RETRO RÁDIÓ

Megszólalt Fekete Dávid egyik áldozata: hatéves kisfia életét tette tönkre az énekes





Fekete Dávidnak nem csak a tetteivel, de a lelkiismeretével is el kell számolnia, hiszen a vád szerint összesen több mint 320 millió forinttal károsította meg azokat az embereket, akik megbíztak benne. Varga Jenő nem „csak” 40 milliót bukott, de elvesztette azt az ingatlant, ahová a most hatéves fia született.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.09.
kegyetlen

Miközben Fekete Dávid éppen egy győri luxuslakásban, a lábán nyomkövetővel „piheni ki” a 14 rácsok mögött töltött hónapot, addig a károsultjai erejüket megfeszítve próbálnak meg talpon maradni a sokmilliós átverés után. Vannak, akik mindenüket elveszítették, miután üzleteltek az egykori megasztárossal, és akad olyan károsult is, aki azt állítja, mindennap látja fia szemében a kérdést: Apucika, miért nem mehetünk haza?! Varga Jenő a higgadtabb károsultak közé tartozik, de nem sok jót kíván Fekete Dávidnak - írja a Bors.

„A börtönben nagyon ügyesen vigyáztak rá”

Rohadtul nem érdekel, hogy most hol van, bár bosszant, hogy egy szép és kényelmes lakás teraszán ücsöröghet ahelyett, hogy egy cellában töltené az idejét! Az vigasztal, hogy neki, még ha most nem is feltétlen látja így, rosszabb kint, mint bent– kezdte a Borsnak Jenő.

A börtönben nagyon ügyesen vigyáztak rá,de elhiheti mindenki, hogy nálamnál jóval „komolyabb” emberek szeretnének vele elbeszélgetni, nagyon sok pénzről. Szerintem Dávid már attól is halálra rémül, ha egy légy nekiszáll az ablaknak...– mondta az üzletember, akinek alaposan átíródott a jövőképe, azóta, hogy az énekes 40 millió forinttal megrövidítette.

„Apucika, mennyit kell dolgoznom…?”

Ha annak idején nem hoznak össze engem Feketével, akkor most én és a családom 40 millióval lennénk beljebb és nagyobb biztonságban tudhatnám a kisfiam jövőjét, mint most. Alaposan átrendezte az életünket... El kellett adnom a luxus telephelyemet. Azt az ingatlant, ahová a kisfiam született és ahol az első éveit töltötte. Gyakran autózunk arra és mindig összeszorul a szívem, amikor látom, ahogy a gyermekem vágyakozva nézi a kaput. Ilyenkor mindig rám néz és csak ennyit kérdez: Apucika, mennyit kell dolgoznom azért, hogy egyszer visszavásároljam neked…?! Erre mit tudok mondani? – tette fel a kérdést Jenő, aki sosem lesz képes megbocsátani Dávidnak, hogy így megvezette őt és a gyermekét is.

„Sosem bocsátom meg neki…!”

Ez az ember járt a házamban, ott ült és evett az asztalomnál. Játszott a fiammal és egy fedél alatt aludt velem és a családommal. Szeretettel, bizalommal fogadtuk, és erre a szeretetre és bizalomra nevelem a kisfiamat is. Apaként most mit mondjak neki? Hogy felejtsen el mindent, amit korábban mondtam neki?Mondjam azt, hogy apának nem volt igaza és nem bízhat meg senkiben?!– Nos, nekem lehet csalódást okozni és persze én is kellettem ahhoz, hogy Dávid átverhessen, de azt, hogy a fiamat is átvágta, soha nem bocsátom meg neki. Maradjunk annyiban, hogy nem sok jót kívánok neki erre az életre...– zárta a Borsnak gondolatait Varga Jenő.





Ezeket olvastad már?
„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

Ennél cukibbat nem látsz! Ebben is utánozza kisfia az Exatlon sztárját – Fotó

Ennél cukibbat nem látsz! Ebben is utánozza kisfia az Exatlon sztárját – Fotó

Megszólalt az Omega-botránnyal kapcsolatban Benkő László fia

Megszólalt az Omega-botránnyal kapcsolatban Benkő László fia

„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás