„Húzz vissza a p***ába!” – Tom Hankset feldühítették egy étterem előtt – Videó!





A hollywoodi sztár magából kikelve ordibált egy rajongójával, miután az szerencsétlenül felbuktatta a színész feleségét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.16.
dühös sztár

Durva szavakkal utasította rendre egy rajongóját Tom Hanks, miután az agresszív követője kishíján felborította a színész feleségét, Rita Wilsont.

A Halálsoron és a Számkivetett filmek háromszoros Oscar-díjas színésze éppen egy étteremből tartott az autója felé feleségével, amikor túlbuzgó rajongók egy csoportja rohamozta meg őket, és szelfiket akartak készíteni a színésszel.

Eközben a vérszemet kapó csoport két tagja meglökte egymást, és az egyikük a sétáló Rita Wilson sarkára esett és ráadásul még meg is lökte kissé a hölgyet. Több sem kellett a szerelmét védelmező Tom Hanksnek, fogta magát, szembe fordult a rajongóival és elzavarta őket.

Húzzatok vissza a p***ába! Fellökitek a feleségemet?!” – ordítja magából kikelve a videóban Tom Hanks. Bár a feleségének semmi baja nem lett, biztosan zavarta a férjét, hogy idegen emberek lökdösik a szerelmét.

Az esetről videófelvétel is készült, így olvasóink dönthetik el, hogy mennyire volt jogos vagy jogtalan a felháborodása a színésznek.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás