„Inkább meghalok…” – az anyaságról beszélt Billie Eilish





A 20 éves popsztár már nagyon várja, hogy anyuka lehessen. Azonban egy kicsit tart is a feladattól.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.23.
kendőzetlen őszinteség

Őszintén beszélt az anyaságról Billie Eilish. A mindössze 20 éves lánynak az egyik legnagyobb célja az életében, hogy egyszer anya lehessen – számol be róla a Mirror.

Az énekesnő a Sunday Times Magazine-nek nyilatkozva azt mondta, hogy „inkább meghalna” mint hogy ne szüljön gyerekeket a jövőben, akikre egyszerűen „szükség van”.

A popsztár ugyanakkor azt is elismerte, hogy aggodalommal töltené el, ahogy a kicsik felnövését végig kellene néznie. De az olyan helyzetekkel se tudna mit kezdeni, amikor a gyerekek szerint más helyes, mint amit ő gondol.

Billie Eilish kitért az aggasztó iskolai lövöldözésekre is. Szerinte a gyerekek nem mehetnek be az iskolába attól tartva, hogy aznap akár egy életüket megváltoztató, tragikus esemény is történhet velük.

Az énekesnő nemrégiben egy podcastben beszélt őszintén arról, hogy első lemeze megjelenése után depressziós lett, mivel nem tudta feldolgozni a hirtelen jött sikert. A múlt hónapban pedig egy másik eseményen beszélt arról, hogy 11 éves kora óta Tourette-szindrómával küzd. Amivel nagyon sokáig nehezen birkózott meg, de idővel megtanult együtt élni az állapotával.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás