RETRO RÁDIÓ

Szívszaggató, amit Berki Krisztián „pótanyukája” elmondott





Őszinte vallomás egy embertől, akit Krisztián közel engedett magához. Mattesz Csilla, az úszóoktató látta, hogyan bánik a férfi a gyerekekkel – ugyanakkor tisztában volt a hibáival, közvetített is a házaspár között, ha vitáztak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.01.
megható

Először Natit vitte el Krisztián a ví­zi­te­ra­peu­ta egyik nyári táborába, ahol a szülőknek nem kell jelen lenniük, az apuka mégis ott maradt segédkezni, mert magával ragadta a gyerekek társasága. Csillát meglepte, hogy ismert ember létére ennyire jól érezte magát köztük – írja a Hot! magazin szerdai számában.

A médiából már hallottam róla, de nem az alapján ítéltem meg. Elsősorban apaként ismertem meg. Az első pozitív élményem vele kapcsolatban, hogy beállt a táborba segédkezni a tanárok közé. Focizott, játszott a gyerekekkel, még az ebédet is kihordta nekik. Később az úszóversenyekre is elhozta Natit, megalapozta a hangulatot, a gyerekek imádták. Buzdította őket, hogy drukkoljanak egymásnak. Amikor Natika érmet szerzett, majdnem elsírta magát a meghatottságtól. Ő maga nem tudott jól úszni, ezért akarta, hogy a gyerekeinek legyen vízbiztonságuk – mesélte a Hot! magazinnak Csilla, akit teljesen letaglózott a barátja halálhíre.

„Kevés embert engedett közel magához”

Az úszóoktató rövid időn belül másodszor veszít el egy szívéhez közel álló ismert személyt tragikus hirtelenséggel. Nagy szerelmétől, Gesztesi Károlytól sem tudott elbúcsúzni.

– Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. Én a Gesztesi Karcsit öleltem, ő pedig az anyát látta bennem ilyenkor. A sors fintora, hogy amikor Karcsi utoljára hívott, nem vettem föl a telefont. Szerda este hívott Krisztián, de akkor már aludtam. Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt Krisztián szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe. Nagy szeretethiánya volt, pótanyaként tekintett rám, azt az űrt töltöttem be neki, amit gyerekként nem kapott meg. Kevés embert engedett közel magához, sokszor egóból akarta elérni, hogy szeressék. Mindenben első akart lenni, de ezt tudtam tolerálni. Csodáltam azért, hogy bár voltak hibái, merte vállalni. Ügyeskedett az életben, anélkül nem tudott volna a felszínen maradni. De én sosem irigyeltem ezt a tudását – tette hozzá szomorúan.

Csilla jól ismerte a házaspárt, Natika után a kis Emmát is rendszeresen vitték hozzá babaúszásra. Mazsi a férje halála óta sem adta fel ezt a minden szempontból jótékony terápiás foglalkozást.

Ha szeretnéd megtudni, milyen volt a két nő első találkozása Berki Krisztián halála után, keresd a Hot! magazint az újságárusoknál!





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás