RETRO RÁDIÓ

Súlyos lelkiállapotban van, dolgozni sem tud a magyar filmszínész

Munkaviszonya nemrégiben megszűnt egy produkcióval, erre mentális állapota miatt került sor. Molnár Gusztávot bipoláris depresszióval diagnosztizálták.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.05.07. 14:00
mentális állapot

Molnár Gusztáv arról vallott, hogy bipoláris depresszióval ­diagnosztizálták. Ám úgy tudni, nem tájékoztatta a munkaadóját mentális állapotáról, vagyis, hogy a mostani időszakban mennyire labilis. A színész az 1848 eseményeit feldolgozó filmben, a Most vagy soha című alkotásban kapott szerepet, ám a Blikk értesülései szerint a munkaviszonya nemrégiben közös megegyezéssel megszűnt.

Molnár Gusztávval szerződést bontott egy produkció. (Fotó: YouTube)

„Úgy tudom, behívták a vezetők és megkérdezték az állapotáról. Guszti nem is próbálta tagadni, tudta, hogy értelmetlen lenne. Mivel ő és a film készítői is tudják, hogy egy forgatás rengeteg megterheléssel, adott esetben hosszú munkanapokkal, kevés pihenéssel jár, úgy döntöttek, nem folytatják együtt. Azt halottam, pár napot már dolgozott, azért kapott is pénzt, így nem távozik üres kézzel a produkciótól” – mesélte a lapnak a film egyik munkatársa.

„A Most vagy soha! produkció alkotói sajnálattal értesültek a Molnár Gusztávval kapcsolatos hírekről. Természetesen személyesen egyeztettek a színésszel, és a megbeszélés során arra a közös megállapodásra jutottak, hogy Molnár Gusztáv visszaadja a filmbeli szerepét. Az elkövetkező időszakban elsősorban a gyógyulására koncentrál, illetve a családja körében szeretne több időt tölteni. A film készítői mielőbbi jobbulást kívántak Molnár Gusztávnak. A színész és a produkció közti szerződés részletei a két félre tartozó, nem nyilvános adatok. A helyettesítése kapcsán zajlanak az alkotók körében az egyeztetések” – írta a lap megkeresésére Langó Károly sajtós.

Arról is beszámoltunk, hogy nemrég rendőrt és mentőt hívták Molnár Gusztáv otthonához, miután a színész azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz. Az eset után azt mondta, hogy bipoláris depresszióval diagnosztizálták, labilis állapotának oka pedig az, hogy csak felügyelet mellett láthatja fiát, Benedeket. A gyámhatóság azután rendelt el felügyelt láthatást, miután a gyanú szerint a színész erősen ittas állapotban többször megütötte gyermekét. A gyámügyi eljárás még folyamatban van.

Ezeket olvastad már?
Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Berki Mazsi mellei hirtelen nagyobbak lettek

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Sztárok, akiknek a durva szex lett a végzetük

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Felrobbant az internet: először mutatta meg egyéves kislánya arcát a sztárpár – Fotók!

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás