RETRO RÁDIÓ

„Próbálnak összeszedni” – így érzi magát műtétje után az Omega gitárosa

Nehéz műtéten esett át egy hete az Omega gitárosa, Molnár György Elefánt. A Bors utolérte a zenészlegendát, aki igyekezett önmagát és a rajongóit is megnyugtatni; jól bánnak vele.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.06. 08:30
drámai

Először a Borsnak nyilatkozott húgyhólyagrákműtétje után Molnár György Elefánt, az Omega együttes gitárosa. Kórházi ágyából üzent aggódó rajongóinak.

Egy súlyos műtéten vagyok túl, ami a korábbi mozgásszervi problémámmal nincs összefüggésben – kezdte a lap újságírójának Elefánt, aki a kórházban töltött időről is beszámolt:

Öt nappal ezelőtt műtöttek, de még mindig fáradtnak érzem magam, és sokat alszom. Nagyon kedvesek és segítőkészek a kórházban, próbálnak „összeszedni” több-kevesebb sikerrel, de már jobban vagyok. Még egy hétig biztosan bent leszek, és remélem, hogy akkor tényleg hazamehetek – mondta a Borsnak Molnár György Elefánt.

A szólógitárosnak nem most először kellett megküzdenie a betegségeivel. A zenész 2018-ban már egyszer szívritmuszavar miatt kórházba került. Akkor a húgyhólyagján találtak két daganatot, amiket sikeresen eltávolítottak, és azóta nem volt panasza. Ahogy az a zenekar menedzserétől tudomásunkra jutott, újból kiújult a gyilkos kór Elefánt szervezetében.

A Borsnak Trunkos András, az Omega menedzsere arról is beszélt, hogy még nem tudják, Elefánt mikor hagyhatja el a kórházat. Ennek időpontja nagyban függ egyes vizsgálatok eredményétől, amelyek megmondják: tovább szaporodnak-e a rákos sejtek a zenészlegenda szervezetében.

Ezeket olvastad már?
Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Ki áll emögött? Terrorista tartalmakat osztottak meg Judy nevében

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Észre sem vette Kandász Andi, hogy éppen operálják

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni  a több mint 20 kilós fogyása előtt

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni a több mint 20 kilós fogyása előtt

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás