RETRO RÁDIÓ

Videóra vették Révész Sándort, ilyen állapotban van most

A Generál és a Piramis Együttes énekese videóklipben mutatta meg, hogy hol tart felépülése a márciusi sztrókja után.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.03.
felépülés

A 68 éves zenész legenda március közepén kapott sztrókot, akkor szállították kórházba. Rajongói már akkor megkezdték az imát gyors gyógyulásáért. Mint arról közösségi oldalán hűségesen beszámol a zenész sem tétlenkedett, azóta is fegyelmezetten végzi a rehabilitációs gyakorlatokat, tornázik, emelgeti a karját, lépcsőzik, „biciklizik”. Annak, hogy napról napra szemmel láthatóan javul az állapota Révész Sándornak, az egyik első jele volt, amikor megmozdultak a jobb kezén lévő ujjai. Most újabb örömhírt osztott meg követőivel egy videó társaságában, ahol megmutatta, hogy bottal ugyan, de már a folyosón járt-kelt a súlyos agyi katasztrófán átesett énekes.
„Kedves Oldallátogató Zenebarátok!

Pontosan 17 nappal, 1 órával és 7 perccel ezelőtt, amikor, segítségeteket kérve, először jeleztem nektek, hogy nagyon küzdelmes napokat élek meg, se a jobb kezem, se a jobb lábam nem tudtam mozdítani sem. Az alábbi, előrehaladásomat szűkebb és tágabb értelemben is jól dokumentáló képsort köszönetképpen küldöm most, orvosaim és ápolóim magas szakértelmű gyógyító munkájáért, szavakkal ki sem fejezhető emberségéért, támogatásáért; betegtársaim – súlyos agyi katasztrófán, 10-12 órás agyműtéten átesett sorstársak – barátságáért, példamutatásáért, együttérzéséért és humoráért, amivel a mindennapjaimat betöltik; és végül, de nem utolsósorban, a tengernyi, éltető szeretetért, szívből jövő gyógyító energiáért, erőt sugárzó üzenetért, amelyet Tőletek – kicsiktől és nagyoktól, magyarul, lengyelül, angolul és franciául, az ország és a világ minden szegletéből – kaptam.

Barátsággal és hálás szívű szeretettel: Révész Sándor” – írta a Piramis együttesből ismert frontember.

A zenész, aki a Ments Életet Alapítványnak írt korábban himnuszt, szombaton osztott meg egy videót, amelyet a nonprofit szervezet küldött számára, hogy gyógyulásra biztassa. Révész Sándort teljesen meghatották az üzenetben elhangzottak, és úgy véli, nagyon sokat lendítenek ezek a pozitív üzenetek és imák az állapotának jobbra fordulásáért.

 

Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás