Sokkoló: A színpadon esett össze a a Kingsman filmek fiatal sztárja - Videó!





Taron Egerton a legújabb színdarabjának premiere során ájult el, és kórházba kellett szállítani. Az állapotáról most nyilatkozott a színész.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.07.
ájulás

Taron Egerton neve sok embernek ismerős lehet, ő volt ugyanis a főszereplője a Kingsman filmeknek, valamint ő személyesítette meg a tévében Elton Johnt a Rocketman című Oscar-díjas filmben. A színész most egy színdarabban szerepel, a Cock című előadásban.

Vasárnap a produkció bemutatóján a darab 40. percében lett rosszul a színpadon a sztár, és egy nézőként részt vevő orvos sietett fel a színpadra segítséget nyújtani neki. Később kórházba szállították a férfit, és most már minden rendben van vele - számolt be róla a The Guardian.

A színész egy Twitter-bejegyzésében vallott az állapotáról:

Most már teljesen jól vagyok. Kicsit a nyakam fáj, meg az egóm, az összetört. Úgy döntöttem, hogy pozitívan fogom fel a dolgokat. Remélem volt olyan a nézők közül tegnap, akik úgy érezte, hogy annyira beleadtam mindent a szerepembe, hogy a szervezetem már nem bírta és ezért történt a baj. Ennek ellenére újra előakarom adni nekik a műsort, ugyanis nem lehet hogy csak a háromnegyedét lássák azok, akik jegyet vettek az előadásra„ - fejtette ki posztjában a sztár.

A műsort egyébként megállították, amíg ápolták és elszállították a színészt a kórházba, azonban utána Joel Harper-Jackson beugrott Taron Egerton helyére és befejezték a műsort. Arról, hogy mi okozta a színész rosszullétét nem árult el semmit Taron Egerton.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás