RETRO RÁDIÓ

Sáfrány Emese: Az egész családon átment a koronavírus





Az egész család elkapta a koronavírust Sáfrány Emesééknél. Szerencsére mindhárman enyhe tünetekkel megúszták a betegséget, az idei évre pedig komoly terveik vannak!



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.03.02.
Sáfrány Emese

Immáron nyolc hónapja aranyozza be Sáfrány Emese és Hornyák Ádám életét kisfiuk, Nolen. Az Európa-bajnok légtornász a lehető legrendhagyóbb időszakban, a koronavírus-járvány alatt hozta világra a gyermekét, ráadásul már a várandóssága is a pandémia alatt telt, így rendhagyó időszakot tudhat maga mögött, ám jobb formában van, mint valaha!

– Évek óta tudatosan teszek azért, hogy egészséges legyek; odafigyelek a táplálkozásomra és rendszeresen sportolok. Ez persze nem jelenti azt, hogy például a várandósságom alatt vagy a szülés után koplaltam, vagy rohantam volna az edzőterembe! Természetesen hagytam időt a testemnek, néhány hónapja kezdtem el újra edzeni kényelmesen, úgy, ahogy a testemnek és a lelkemnek jólesett. Az étkezésben is a mértékletesség és a kiegyensúlyozottság híve vagyok, és ezen az anyaság sem változtatott. Hiszek abban, hogy a baba akkor boldog, ha az anya is az, ezért figyelek arra, hogy ne csak édesanyaként, hanem nőként is jól érezzem magam a bőrömben. Nem arra gondolok, hogy estélyi ruhában vagy magassarkúban várom a páromat otthon, de minden nő megérdemli, hogy törődjön magával, hiszen az, hogy anyák vagyunk, nem jelenti azt, hogy meg kell fosztanunk magunkat mindentől – mondta el a Metropolnak Sáfrány Emese, aki két vállalkozást is vezet, így néha jól jön a nagyszülők segítsége.

– Most már heti egy-egy napot el merek mozdulni Nolen mellől, hogy kicsit a munkával is foglalkozzak, kimozduljak. Korábban féltünk a vírustól, főleg, mert én már a várandósság alatt egyszer átestem rajta, és nem akartam ismét megfertőződni, másrészt Nolen miatt is aggódtunk. Idővel azonban elpárolgott minden aggodalmunk, most pedig már egyre több baba-mama programra vittük a kisfiunkat, amiket nagyon élvez.

Nolen zenés-éneklős foglalkozásra és babaúszásra is jár; mindkét helyen a kortársai közelében lehet, ami az anyukája szerint nagyon jó hatással van rá.

– Ádámmal mi is eléggé közvetlen, pörgős emberek vagyunk, így reméltük, hogy Nolen is örökli majd ezeket a tulajdonságainkat. Így lett, ráadásul a vele egykorúak között még inkább nyitottabbá vált. Most úgy tűnik, nem lesz visszahúzódó kisfiú, ami az óvodai beszoktatásnál jól jön majd – árulta el mosolyogva az édesanya.

Emese és családja abban reménykednek, hogy idén már teljesen lecseng a koronavírus-járvány, és nyáron elutazhatnak – hármasban – Olaszországba. Emellett heteken belül sort kerítenek az első közös családi wellnesshétvégére is, amit a szülők már nagyon várnak, főleg, hogy nemrégiben az egész család átesett a koronavíruson.

– Szerencsére mindhárman megúsztuk enyhe tünetekkel, gyorsan átsöpört rajtunk a vírus. Nolennek csak az orra dugult be, és nekünk sem lett komolyabb bajunk – fogalmazott az édesanya.

Boldog szülők – Fotó: RTL

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás