Kulcsár Edina nagy bajban van: nem tudja fizetni a részleteket





Edina influenszertevékenysége egy időre szünetel, hogy miért, arról különböző hírek terjednek. A magas törlesztőrészlettel is szembe kell néznie a fiatal anyukának.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.07.
anyagi helyzet

Kulcsár Edina év elején jelentette be válását, nem sokkal utána pedig új kapcsolatáról is vallott. A kétgyermekes édesanyára ezután népharag zúdult az interneten, így lehet, hogy jövedelmező influenszerszerződéseitől is elesett. Ez azért is érintheti rosszul, mert a Blikk információi szerint még 70 millió forintos hitelt kell visszafizetnie a banknak.

Az édesanya új életet kezdett, de ez nehézségeket is jelent számára Fotó: Knap Zoltán/Bors

Kétgyermekes édesanyaként korábban arról nyilatkozott, Csutival dolgoznak a házasságuk megmentésén. Nem sokkal később azonban kiderült, összejött G.w.M-mel a közös munka közben. A cégek ezután elpártoltak tőle, visszamondták vagy szüneteltetik az együttműködéseiket – árulta el a Blikknek egy bennfentes. A lap megkereste az érintettet is, aki nem tagadta, hogy most munka híján van, elmondása szerint azonban ez a saját döntése volt.

„Én kértem, hogy tartsunk egy kis szünetet, hogy minél több időt tudjak a gyerekeimmel tölteni. Szépen lassan azonban elkezdek visszatérni a munkába” – mondta Edina, aki évek óta keményen dolgozik, hogy pénzt tudjon keresni. Saját vállalkozásokat indított, amelyekben sikeresnek is bizonyult, ami havi több millió forintot hozott neki a konyhára.

Akár 400 ezer forintot is kap posztonként

Edina influenszereként hatalmas követőtáborral rendelkezik, eddig posztonként 250 és 400 ezer forint értékben kötött üzleteket a lap szerint. A nyilvánosan elérhető üzleti adatok szerint két saját cége is van, aminek bevételei elhanyagolhatók, ám a férjével közös Social Guru a ­2020-as adatok alapján 50 millió forint pluszt hozott. Csutival keményen dolgoztak együtt a jobb boldogulásért, így bátran vágtak bele egy hitelbe. Az évek alatt felépült a szakértők által 200 millió forintra becsült luxusingatlanuk, ami után körülbelül havi félmilliót kell fizetni a banknak.

„Csutival úgy egyeztek meg, hogy ő költözzön el, Edina pedig majd egyedül fizeti a törlesztőt. Munka híján viszont nehéz helyzetbe került” – tette hozzá az ismerős. Edina nem tagadta a magas törlesztő tényét, részleteket azonban nem akart elárulni. Csuti ezzel szemben elmondta, ő hajlott volna más megoldásra is, de végül így sikerült megegyezniük. „Sosem hagynám, hogy a gyerekeim édesanyja nehéz anyagi helyzetbe kerüljön. Bármikor segítek, ha a helyzet úgy kívánja” – mondta.





Ezeket olvastad már?
Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás