Mága Zoltán a koronavírus elleni küzdelem hőseinek ajánlotta szenzációs dupla koncertjét





2022 első napján két időpontban is Mága Zoltánnal ünnepelhetett a közönség, és köszönthette az új esztendőt. A dupla koncert mindkét előadása telt házas volt, a Liszt Ferenc- és Prima Primissima díjas hegedűművész frenetikus sikert aratott a Papp László Budapest Sportarénában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.03.
hála

A XIV. alkalommal megtartott Budapest Újévi Koncerten olyan csodálatos sztárvendégek álltak színpadra Mága Zoltán mellett, mint a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Rost Andrea; a Liszt-díjas operaénekes, Molnár Levente; a világhírű amerikai művész, Sheléa Frazier; Keresztes Ildikó, Szulák Andrea, Tóth Gabi, Mága Jennifer, Zsédenyi Adrienn, Wolf Kati, Caramel, Vastag Csaba, Oláh Gergő, Takács Nikolas, Kökény Attila, Berkes Olivér és L.L. Junior.

Mága Zoltán koncertjére hatalmas tömegek voltak kíváncsiak – Fotó: Facebook

A dupla koncert a Tisztelet- és Hálaadás Gálája címet kapta, és Mága művész úr a koronavírus elleni küzdelemben részt vevő egészségügyi és rendvédelmi dolgozóknak ajánlotta.

Mága Zoltán a Facebook-oldalán mondott köszönetet Istennek, Magyarországnak és a közönségének a fantasztikus gálát követően.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás