Megdöbbentő fejlemény, Horváth Gréta férjének ez a magyar sztár lehet a barátnője





Váratlan fordulat, kiderülhetett, hogy Meggyes Dávid kiért hagyta el feleségét, Horváth Grétát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.11.
új szerelem

Pár napja egy szomorú hírt jelentett be Horváth Gréta, miszerint véget ért a házassága Meggyes Dáviddal - írtuk meg korábban. A páros 2019-ben az Ázsia Expresszben szerepelt, amit meg is nyertek. Azóta összeházasodtak, és mindenki azt hitte, hogy boldogan élnek...

Meggyes Dávidnak máris új párja van?

A Blikk megtudja, hogy Dávid egy a csatornán megismert szépséggel esett szerelembe, akinek szintén nemrég futott zátonyra a házassága. A lap több forrásból is úgy értesült, hogy a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi a Dancing with the Stars profi táncosával, Stana Alexandrával jött össze, szűk baráti körükben már nem is titkolják szerelmüket, sőt, nyilvánosan is mutatkoznak együtt. Mint kiderült, nem is olyan rég a Blikk olvasója kutyasétáltatás közben látta őket.

Horváth Gréta házassága zátonyra futott (Fotó: TV2)

Bevallom, először meglepődtem, nem is tudtam, hogy ismerik egymást, de úgy tűnt, több van közöttük, mint barátság. Azok után pedig, amit Meggyes Dávid kitett az oldalára, egyértelműnek tűnt, hogy Alexandra lehet az a nő, akiről beszélt” – árulta el a Blikk olvasója.

Az eddig nem derült ki, hogy Alexandra és Dávid friss szerelme mióta is tart, de csupán véletlen lenne, hogy a táncosnő és férje, Köcse György november közepén, szinte a semmiből jelentették be, véget vetnek a 12 éves kapcsolatuknak.

Állítólag jó pár hete együtt vannak, de már hónapokkal ezelőtt találkoztak, augusztusban ugyanis mind a ketten szólóban mentek el egy üzlet megnyitójára. Mivel az celebkörökben ismert volt, hogy Dávid szeret flörtölni, senki nem látott abban kivetnivalót, hogy ott is ezt tette, sőt, még közös fotót is készített a közösségi oldalára Alexandrával, amelyet később törölt” – tudta meg a házaspár egyik ismerősétől a Blikk.

A lap informátora elárulta, tudomása szerint ugyan Meggyes Dávid egyelőre albérletbe költözött, de minden szabadidejét Alexandrával tölti.





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás