„Ekkor hallottam életemben utoljára az apám hangját” – Kóbor János fia őszinte vallomása





Szívbe markoló szavakkal emlékezik édesapjára Kóbor Dániel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.06.
veszteség

Az Omega együttes elhunyt énekesének a fia a Blikknek beszélt arról, hogy két kislánya segít feldolgoznia a fájdalmat, amit szeretett édesapja elvesztése miatt érez.

Az utolsó találkozás

„A pilla­nat, amikor magához ­öleli Hangát és Sárit, majd puszilgatja őket” – emlékezett vissza Dániel a lapnak arról, hogy mi az utolsó emléke Kóbor Jánosról. „Ekkor láttam utoljára aput. Ez néhány héttel a kórházba kerülése előtt történt. Meglátogattuk a gyerekekkel, ám a lányok elaludtak az autóban. Nélkülük mentem be apuhoz, de aztán szerencsére felébredtek, így találkozhattak. Utoljára az életben...

A lányok segítik a fájdalom feldolgozásában

„Ciki, vagyis Debre­czeni Ferenc, az Omega dobosa mondta nekem: ott vannak a gyönyörű gyerekeid, most rájuk figyelj, tőlük kapsz energiát és szeretetet. Igaza van. Jövök haza valahonnan, a fejem tele kusza gondolatokkal. Meglátom a lányokat, ahogy nevetnek, rám néznek, és ebből merítek erőt” – árulta el az énekes fia.

Nem vette komolyan a vírust

„Apuval csak úgy szőrmentén beszéltünk erről a témáról, nem érdekelte őt, elbagatellizálta a világjárványt. Apu sérthetetlennek hitte magát” – tette hozzá a Kóbor Dániel.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás