RETRO RÁDIÓ

Ki nem találnád milyen sportágba vágott bele az Exatlon sztárja - Videó!

Szabó Franciska egyenesen Las Vegasból jelentkezett be a Palikék világa by Manna adásába, hogy elárulja új sportágban méreti meg magát.Megosztás
Szerző: metropol
2021.11.21. 15:00
meglepő váltás

Ki ne ismerné Palik László ikonikus mondatát, vagyis azt, „Hová tűnt Damon Hill?”? Palikék Világa by Manna YouTube csatorna szombati adásaiban Palikék felkutatják régi kedvenceinket!

A csapat és Szabó Franciska sok időt töltött együtt Dominikán, így különösen érdekelte őket, mi történt az utóbbi időben a lánnyal, viszont ők sem számítottak arra, amit hallottak. Kiderült ugyanis, hogy Franciska pankrátor lett Amerikában.

Szabó Franciskából pankrátor lett a tengeren túl /Fotó: Youtube

„Leigazoltak az LFC-be, ott a nők fehérneműben birkóznak, ez nagyon sok embert vonz be. Már volt is egy nagyon sikeres halloween-show-m.... A rendező és a producer nagyon elégedett volt velem, kaptam egy egy évre szóló szerződést” - mondta Franciska, aki arról is beszélt, milyen lelki okai voltak annak, hogy elhagyta hazánkat.

Egy évre szóló szerződést kapott a fiatal nő /Fotó: Youtube

„Az Exatlon Hungary után nagyon sok volt Magyarországon az interjú, az emberek, egy picit azt akartam, hogy letisztuljon minden, hogy kicsit egyedül legyek. Kimentem egy hétre egy barátnőmhöz Németországba, ahol belém hasított egy ösztönszerű érzés, hogy azonnal indulnom kell. Volt egy-két ismerősöm Phoenixben, így oda mentem. Akkor még nem a pankráció volt az elsődleges, a bokámat helyre kellett még hozni, nagyon sokat kellett edzenem. A műsor után még négy-öt kilót felszedtem, Amerikába 84 kilóval jöttem ki. Ennek szerintem mentális probléma állhatott a hátterében, mert ilyen soha életemben nem volt. Nem fogom titkolni, nagyon nagy zavarok voltak a fejemben, mintha tudathasadások lettek volna: mintha két személyiségem lenne, akik egymással harcoltak volna, és én lettem volna a harmadik, aki csak megfigyeli, hogy mi a franc történik, Ez nagyon kemény meló volt, depresszióba is estem, mire onnan kimásztam, jó pár hónap telt el. Ebben segített az ottani konditeremben az edzőm, akivel közelebbi kapcsolatba kerültem” – elevenítette fel Franciska, aki össze is költözött a 20 évvel idősebb férfivel, de végül a jó viszony ellenére, a nagy sportlehetőség miatt elváltak az útjaik, ám barátok maradtak.

Ezeket olvastad már?
Király Viktor csajozni kezdet? – „Lenyűgözött a profilfotód”

Király Viktor csajozni kezdet? – „Lenyűgözött a profilfotód”

„Mindegyikünkben több erő rejlik" – fontos ügy mögé állt be Arnold Schwarzenegger

„Mindegyikünkben több erő rejlik" – fontos ügy mögé állt be Arnold Schwarzenegger

„Csak úgy megtörtént” – Összebútorozott Valakivel Szily Nóra

„Csak úgy megtörtént” – Összebútorozott Valakivel Szily Nóra

Kiderült a szörnyű titok: ezért válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Kiderült a szörnyű titok: ezért válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás