RETRO RÁDIÓ

Ki nem találnád milyen sportágba vágott bele az Exatlon sztárja - Videó!





Szabó Franciska egyenesen Las Vegasból jelentkezett be a Palikék világa by Manna adásába, hogy elárulja új sportágban méreti meg magát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.21.
meglepő váltás

Ki ne ismerné Palik László ikonikus mondatát, vagyis azt, „Hová tűnt Damon Hill?”? Palikék Világa by Manna YouTube csatorna szombati adásaiban Palikék felkutatják régi kedvenceinket!

A csapat és Szabó Franciska sok időt töltött együtt Dominikán, így különösen érdekelte őket, mi történt az utóbbi időben a lánnyal, viszont ők sem számítottak arra, amit hallottak. Kiderült ugyanis, hogy Franciska pankrátor lett Amerikában.

Szabó Franciskából pankrátor lett a tengeren túl /Fotó: Youtube

„Leigazoltak az LFC-be, ott a nők fehérneműben birkóznak, ez nagyon sok embert vonz be. Már volt is egy nagyon sikeres halloween-show-m.... A rendező és a producer nagyon elégedett volt velem, kaptam egy egy évre szóló szerződést” - mondta Franciska, aki arról is beszélt, milyen lelki okai voltak annak, hogy elhagyta hazánkat.

Egy évre szóló szerződést kapott a fiatal nő /Fotó: Youtube

„Az Exatlon Hungary után nagyon sok volt Magyarországon az interjú, az emberek, egy picit azt akartam, hogy letisztuljon minden, hogy kicsit egyedül legyek. Kimentem egy hétre egy barátnőmhöz Németországba, ahol belém hasított egy ösztönszerű érzés, hogy azonnal indulnom kell. Volt egy-két ismerősöm Phoenixben, így oda mentem. Akkor még nem a pankráció volt az elsődleges, a bokámat helyre kellett még hozni, nagyon sokat kellett edzenem. A műsor után még négy-öt kilót felszedtem, Amerikába 84 kilóval jöttem ki. Ennek szerintem mentális probléma állhatott a hátterében, mert ilyen soha életemben nem volt. Nem fogom titkolni, nagyon nagy zavarok voltak a fejemben, mintha tudathasadások lettek volna: mintha két személyiségem lenne, akik egymással harcoltak volna, és én lettem volna a harmadik, aki csak megfigyeli, hogy mi a franc történik, Ez nagyon kemény meló volt, depresszióba is estem, mire onnan kimásztam, jó pár hónap telt el. Ebben segített az ottani konditeremben az edzőm, akivel közelebbi kapcsolatba kerültem” – elevenítette fel Franciska, aki össze is költözött a 20 évvel idősebb férfivel, de végül a jó viszony ellenére, a nagy sportlehetőség miatt elváltak az útjaik, ám barátok maradtak.





Ezeket olvastad már?
Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Gyászol Azahriah

Gyászol Azahriah

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás