Bármit megtesz, hogy elhallgattassa a családját: Meghan Markle hazudott a nővérével kapcsolatban is – Videó!

Samantha Markle úgy döntött, nem tűri tovább a húga rágalmazását és bírósághoz fordult: a sussexi hercegnét beperelte Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.15.
botrányos

Samantha Markle, Meghan Markle féltestvére úgy döntött, nem vár tovább és összehívta az ügyvédeit, hogy beperelje a testvérét, miután megtudta, mit állít a sussexi hercegné róla. Nyilvánosságra kerültek ugyanis azok az e-mailek, amelyeket az amerikai színésznő kommunikációs tanácsadójának, Jason Knaufnak küldött azzal az utasítással, hogy küldje tovább azokat A szabadság nyomában című készülő botránykönyv két írójának, Omid Scobie-nak és Carolyn Durand-nak.

Ebben Meghan azt állítja első szám harmadik személyben, hogy egyik testvérével sem volt jó a kapcsolata. Nővérével kapcsolatban azt írta, Samantha nem végezte el a középiskolát és elvesztette három gyermeke felügyeleti jogát is. Azt is hozzátette, hogy amikor ő elkezdett randizni Harry herceggel, Samantha visszaváltoztatta a nevét Markle-ra és valótlan történetekkel kezdte el bombázni a sajtót. Az érintett ezen annyira felháborodott, hogy kijelentette: „Mivel különbözőek a törvények Amerikában és az Egyesült Királyságban, ezért egy brit és egy amerikai ügyvéddel is beszélni fogok. Rágalmazás és magánélet megsértése miatt perelek” – nyilatkozta a Mirrornak.

Ezt csak alátámasztja Samantha állítása, mely szerint Meghan mindent megtesz, hogy elhallgattassa a családját és hiteltelenné tegye őket. Sőt. A nővére azt is elmondta, hogy ezeket a hazugságokat azért kezdte el már korábban is terjeszteni, hogy ne kelljen őt meghívni az esküvőjére, mert szégyellte volna a kerekesszékes testvérét.

Úgy tűnik Meghan Markle élete egy merő hazugság, a nővérét is megtagadta Photo by JUSTIN TALLIS/AFP

Az egész család kiakadt

Féltestvére, Thomas is kiakadt korábban Harry herceg feleségére. Szerinte katasztrofális volt a kapcsolata a volt barátaival, mindegyiket tönkretette és úgy véli, a brit királyi család sarja sem úszhatja meg ezt előbb-utóbb. Meghan apja is azt nyilatkozta lányáról, hogy folyamatosan hazudozik.

Erre most bizonyíték is lett: korábban hevesen tagadta, hogy köze lenne a könyv akár egyetlen sorához is, a napokban azonban bocsánatot kellett kérnie a fellebbviteli bíróságon, és bevallotta, hogy információkkal látta el szerzőket, akik később is egyeztettek vele a könyvről.

A nővérével készült interjú videóját itt nézheted meg.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás