RETRO RÁDIÓ

Őszintén vallottak a hazai sztárok: ezért adatták be a harmadik oltást





Polgár Tünde férjével kéz a kézben ment az oltásra, Tilla már szeptemberben megkapta. A celebek elmondták, miért döntöttek a 3. oltás mellett.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.11.17.
biztonság

A koronavírus negyedik hulláma hazánkban is felszálló ágban van, így rendkívül fontos, hogy mindenki éljen az oltakozás lehetőségével. Vakcina van elég, ismert magyar sztárjaink közül pedig sokan már fel is vették a harmadik, emlékeztető oltást a saját, a családjuk és a környezetük védelmében.

Tóth Gabi a legjobb kezekben volt

Az énekesnő a férjével, Krausz Gáborral és a nővérével, Tóth Verával együtt vette fel a harmadik oltást, dr. Merkely Béla adta be nekik a vakcinát.

„Nem mondom, hogy nem aggódtam előtte, de a legjobb kezekben voltunk” – írta a közösségi oldalán Gabi, akinek különösen fontos a védelem, hiszen amellett, hogy egy kislány édesanyja, hétről hétre a Sztárban sztár leszek! stúdiójában értékeli a versenyzőket.

Tóth Gabinak, Tóth Verának és Krausz Gábornak személyesen dr. Merkely Béla adta be az oltást – Fotó: Facebook

Polgár Tünde a férjével oltakozott

A luxusfeleség október közepén, a budapesti Szent Ferenc Kórházban kapta meg az oltóanyagot. Tünde számára nem volt kérdés, hogy felveszi a vakcinát, és szerencsésnek tartja magát, mert a családja és a barátai is hasonlóképpen vélekednek.

„Jön a tél, ilyenkor gyengébb az emberek immunrendszere. Inkább legyek védett, mint beteg azért, mert azt a pici tűszúrást lustaságból vagy bármi miatt elkerültem. A férjemet sem kellett győzködni, egyszerre mentünk az oltásra, kéz a kézben. Ő is úgy van vele, hogy ha megtehetünk ennyit magunkért és a környezetünkért, akkor ne habozzunk” – mondta el a Mokkában Tünde.

Barta Sylvia nem szeretné újra átélni a koronavírust

A TV2 csinos meteorológusa a magyar hírességek közül az elsők között volt, aki tavaly tavasszal elkapta a koronavírust. Mivel évek óta autoimmun beteg, a Covid különösen megviselte, és ezután csaknem fél évig küzdött az utótünetekkel. Ezek után nem is volt kérdés, hogy felvegye az első és a második oltást, a napokban pedig a harmadikat is megkapta.

„Nem szeretném még egyszer átélni a betegséget, és senkinek nem is kívánom, így én mindent megteszek annak érdekében, hogy elkerüljön – legalábbis súlyos tünetekkel – a koronavírus-fertőzés” – mondta el a Mokkában Barta Sylvia, aki nem tagadja, hogy azóta is megviseli lelkileg az az időszak, amit 2020 tavaszán át kellett élnie a betegség miatt.

Barta Sylvia már korábban is az oltás beadatására buzdított mindenkit – Fotó: TV2

Tillának „beütött a cucc”

Till Attila szeptemberben kapta meg a harmadik, koronavírus elleni oltását és bár megviselte a műsorvezetőt, fontosnak tartotta beadatni magának. Akkor az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy Modernát kapott a két Astra-oltás után, és ahogy fogalmazott, „keményen beütött a cucc”. Rázta a hideg, reszketett, gyengének érezte magát, így inkább egy napig ágyban maradt, viszont azóta is elkerüli őt a betegség.

Az Apostol együttes a közönségre is vigyáz

Az Apostol együttes népszerűsége immár több mint ötven éve töretlen, az évek során mégis ugyanolyan közvetlenek maradtak a rajongóikkal, mint a kezdetek kezdetén, a hetvenes években. Nem igényelnek testőrt, és amikor vége van egy-egy koncertnek, a legnagyobb természetességgel mennek le a rajongóik közé, de csak azért, mert mindannyian beoltatták magunkat.

„Az együttes tagjaival együtt még korábban megállapodtunk abban, hogy csak akkor érintkezünk a közönséggel, ha mindannyian megkaptuk mindegyik oltásunkat. Egyébként a rajongókat is mindig az oltakozásra biztatjuk, szeretnénk, ha biztonságban lennének”fogalmazott a Metropolnak nemrégiben Meződi József.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás