„Szégyellem, hogy nem sikerült a házasságom” – válásáról vallott Adele – Videó!





A világhírű énekesnő nem ápol rossz viszonyt exférjével, kölcsönös tiszteletben nevelik 9 éves kisfiukat, Angelót.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.16.
vallomás

A népszerű énekesnő, a tizenötszörös Grammy-díjas Adele Oprah Winfrey vendége volt. Az interjú során szó volt a válásról, alkoholproblémákról, karrierről és a legújabb lemezéről is.

Adele elárulta az interjú során, hogy legújabb lemezére, a „30”-ra nagy hatással volt Simon Koneckivel történt házassága, majd válása.

Gyorsan történt minden, férjhez mentem, el is váltam. Szégyellem, hogy nem sikerült a házasságom” – árulta el kendőzetlen őszinteséggel Oprah-nak Adele, írja a Fox News. Hozzátette, nem tartja bukásnak a kapcsolatuk végét, ugyanis közös gyermekük Angelo továbbra is összeköti őket, és nem lehet egy rossz szava sem apaként Simonra az énekesnőnek.

Anno megmentette az életemet Simon, stabilitást hozott az mindennapjaimba. Olyan erőt és bizalmat adott nekem, amit soha senki más nem tudott volna megadni nekem” – emlékezett vissza a kezdeti időkre Adele. – „Az életemet rábíznám erre a két angyalra, akit az élet hozzám küldött.”

Adele már nem iszik

Apjával való nehéz kapcsolata és halála, valamint a válás utáni időszak alatt rákényszerült az italra az énekesnő. Erősen inni kezdett, és véleménye szerint az alkohol segített neki jobban megismerni önmagát. Azonban nem tudta figyelmen kívül hagyni, hogy az „apját is az alkohol vette el tőle”.

Amint rájöttem, hogy magamon kell dolgoznom, abbahagytam az italozást, és edzeni kezdtem, magamat helyeztem a középpontba a saját életemben” – mondta el Adele.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés

Nem azért fogyott le, hogy másoknak tetsszen

Rengeteget fogyott az énekesnő az elmúlt években. Most elárulta azonban, hogy ez nem azért történt, mert elégedetlen lett volna a testével, hanem mert amikor nehéz időszakokon ment keresztül, akkor a teste is szenvedett, rohamok kínozták és nem volt ura a szervezetének. Azonban miután személyi edzőt fogadott fel és elkezdett edzeni, a teste pozitívan reagált, és önmagát is jobban érezte a bőrében.

Nem az én dolgom eldönteni, hogy az emberek hogy érezzék magukat a bőrükben. Nem akarom motiválni az embereket, rosszul érzem magam, ha valaki elégedetlen a külsejével, de nekem a saját életemet kell rendeznem„ – árulta el őszintén az énekesnő, aki nem érzi feladatának azt, hogy példát mutasson más nőknek.

Elképesztő átalakuláson ment keresztül Adele az elmúlt években (Fotó: Instagram)

A teljes beszélgetést itt tekintetitek meg:





Ezeket olvastad már?
Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás