Jake Gyllenhaal: a szexjelenet forgatása szenvedés volt Jennifer Anistonnal





A színész nem fogta vissza magát, amikor arról kérdezték, hogy kínzás volt-e a közös szexjelenet készítése.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.06.
KÍNOS

Jake Gyllenhaal nemrégiben felidézte, milyen is volt, amikor Jennifer Anistonnal kellett szexjelentet forgatnia, és úgy tűnik, hogy a színész nem igazán élvezte az akciót. A Buzzfeed cikkéből kiderül, hogy a 40 éves színész szerint kínzás azokat leforgatni.

A férfi nem fogta vissza magát, brutális őszinteséggel felelt az újságíró kérdésre.

„Ó, igen. Szenvedés volt az egész” – fogalmazott a 40 éves színész.

„Furcsa módon a szerelmi jelenetek készítése nagyon kínos tud lenni, mert talán 30–50 ember nézi őket. Ez engem nem indít be, így legtöbbször furcsa, mechanikus. Tulajdonképpen ez egy tánc, egy koreográfia, amit a kameráknak csinálunk” – mondta Jake, és hozzátette, hogy Jenniferrel az úgy nevezett párnatechnikát alkalmazták, hogy kevésbé legyen kínos.

„Emlékszem egy párnára, igen a párnatechnikát használtuk”ismerte el a színész, akitől aztán megkérdezték, hogy ki tanította neki ezt.

„Azt hiszem, ez valójában Jennifer javaslata volt. Nagyon kedves volt, hogy mondta, hogy így csináljuk, még mielőtt elkezdtük volna” – árulta el, majd felidézte, Jennifer hogyan hozta fel a témát: „Párnát teszek ide” – mondta, utalva arra, hogy a fejtámaszt kettejük intim testrésze közé helyezték.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás