II. Erzsébet takarítót keres, nem is fizetne rosszul





A Buckingham-palotába keres takarító személyzetet őfelsége. A lehetőség és a fizetés páratlan, de nem vesznek fel azért akárkit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.25.
állás ajánlat

A királyi család egészen különleges álláshirdetést tett közzé, ugyanis új takarító személyzetre van szükségük a Buckingham-palotában. A jelentkezőknek nincs szükségük szakmai tapasztalatra, viszont bele kell egyezniük abba, hogy a hét minden napján vállalnak munkát. Lehet az napi 8 órás, de részmunkaidős, heti 20 órás is. Feltételnek írták még azt, hogy a jelentkezőnek különleges szeme kell legyen a részletekhez, hisz hatalmas szobákat kell rendben tartani, tele szebbnél szebb, ódon bútorzattal.

A Mirror szerint az angol viszonyokhoz képest a munkáért elég kevés fizetést ajánlanak. 8 órás munkarendre havi 1890 fontot, átszámítva 810 ezer forintot adnak, de a 4 órás beosztásra ennek a felét.

A palota szerint a jelentkező tökéletesítheti szakmai fogásait és lehetősége van a fejlődésre. Az új munkatársaktól hatékonyságot, proaktivitást és jó időgazdálkodási képességeket várnak el.

Akik nem takarítani mennének a Buckingham-palotába, azok számára karbantartói, kertész vagy asszisztensi állások is megpályázhatóak.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás