RETRO RÁDIÓ

Elmélyült a kapcsolatuk: Varga Viktor az apját látja Varga Feriben





A nézők napról napra láthatják, miként alakul kedvenceik sorsa a Totemben. A TV2 saját fejlesztésű műsorában emberi kapcsolatok bontakoznak ki: Varga Viktor például az édesapja vonásait fedezte fel a csapatvezetőjében.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.08.27.
varga viktor

Különleges emberi kapcsolatok alakulnak ki a TV2 új műsorában. Míg mások között erősödik a konfliktus, a Totem további szereplői a kalandjaik és a megpróbáltatásaik során egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Így van ezzel Varga Viktor is, aki apai érzéseket táplál Varga Feri iránt. Pedig a viszonyuk korántsem indult zökkenőmentesen; Feri nem tudott mit kezdeni Viktor különc viselkedésével.

Kezdetben látva, hogy Viktor az én csapatom tagja lesz, féltem, hogy mit kezdek vele, mert csak azt láttam belőle, hogy egy öntörvényű hülyegyerek. Viszont így pár nap elteltével egyre inkább kijön a valódi énje, a valódi értékei. Úgy érzem, hogy egyre inkább szedem le róla azokat a sallangokat, amiket magára aggatott, megvan a magához való esze, emellett egy csupaszív ember. Akár még a csapat vezető egyénisége is lehetne. Szó nélkül beugrott mellém a 8-10 fokos dézsába is, ahol komoly érzelmek jöttek ki belőlünk, ezek is a csapat épülését szolgálják – fogalmazott a farkasok instruktora.

Varga Viktorék a dézsában lelkiztek Fotó: TV2/Ódor Dorottya

Viktornak láthatóan jót tett a dézsás lelkizés, de a napok múlásával is sokkal összeszedettebben áll a feladatokhoz, ráadásul úgy tűnik, Feri személyében nemcsak apafigurára, de talán egy új barátra is lelt.

Ferivel van közözöttünk egy kapocs, ami egyébként abszolút megmagyarázható, mivel ő teljesen ugyanaz a karakter, mint az apám. Úgy érzem, hogy neki is kicsit olyan, mintha a fia lennék.

Varga Viktor az apját látja a Farkasok vezetőjében Fotó: TV2/Ódor Dorottya

Az énekes sokat készült a műsorra, a forgatások kezdete előtt szándékosan elszigetelte magát a külvilágtól, hogy csak a Totemre és a rá váró kihívásokra koncentrálhasson.

– Úgy álltam neki, hogy szeretnék a csapat része lenni, egy kommunában élni velük. Ferivel elkezdtük egymást méregetni, bemászni egymás tudatába, és akkor ez magától kialakult.





Ezeket olvastad már?
Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás